LifeStyle

Fusion Arts 2018: A place to reCREATE yourself!

In perioada 21-25 mai, la Palatul Noblesse se desfasoara Expozitia Fusion Arts, un eveniment diferit in Bucurestiul nostru vibrant, adaugand culoare si un ton proaspat in centrul Micului Paris: Fusion Arts! Vizitatorii au sansa de a experimenta o varietate de forme de arta, luand parte la un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse, ce promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public peste 50 de artisti din diferite domenii.

Peste 50 de artisti au fost selectionati sa-si expuna lucrarile. Categoriile standard in care s-au facut inscrieri sunt: Sculptura, Pictura, Design de produs, Instalatii si Live Performance. Exista si o a sasea categorie – Amazing Art We Haven’t Thought of pentru a incuraja participarea artistilor care nu se regasesc in categoriile anterioare, dar considera ca au de transmis un mesaj prin lucrarile lor. Expozitia Fusion Arts se va incheia pe 25 mai cu un eveniment in aer liber, muzica si proiectii filme.

 

In cadrul editiei Fusion Arts- mai 2018, pe langa expozitia deschisa intreaga saptamana, vizitatorii vor putea participa la 2 evenimente  ce se vor desfasura in Palatul Noblesse, Spatiul Biblioteka HUB si gradina palatului. Programul Fusion Arts 2018:

 

24 mai: Arts after work- Noaptea Alba Studio Insign (19:00- 00:00)

25 mai: Urban Garden Party #3 (19:00- 00:00)

 

 

Editia din mai este eveniment conex al Romanian Design Week.

Intrarea este libera!

Fusion Arts este un proiect dezvoltat si sustinut de Asociatia Culturala Noblesse. Promoveaza cultura urbana, aducand aproape de public artisti din diferite domenii prin manifestari diverse: expozitii, vernisaje, petreceri urbane, targuri sau festivaluri.

Asociatia Culturala Noblesse este parte a Group-ului Noblesse, ce cuprinde de asemenea brand-urile Noblesse Interiors- showroom-uri de mobilier si decoratiuni, Noblesse Academy- cursuri de dezvoltare, biroul de design  si arhitectura de interior  Studio Insign si Centru de Arte si Evenimente- Palatul Noblesse. Sediul central al acestui grup este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace. Palatul Noblesse este o clădire monument istoric, construită în anul 1881 după planurile celebrului arhitect Alexandru Săvulescu, fiind prima construcție eclectică din centrul istoric al capitalei. Clădirea reprezintă o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, acoperind 135 de ani de existență reprezentativă. Clădirea a cunoscut mai multe perioade istorice, de la frumusețea aristocrată a perioadei Berkowitz, la Palatul Pionierilor și Șoimilor Patriei din sectorul 2 din perioadă naționalizării, la perioada postcomunistă și de abandon până în 2012. În anul 2012 intră în posesia Noblesse Group International, deținător a mai multor branduri, care activează în domeniul designului interior și al industriilor culturale. După un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de cultură, lifestyle și design, un concept unic în Europa.

 

 

 

 

 

 

Related posts

Lege: Stăpânii obligați să îşi plimbe câinii de două ori pe zi

Adina Meyers

Sticlele din plastic și rolul lor decorativ

Adina Meyers

Ce culoare are casa ta?

Adina Meyers