LifeStyle Retete

Fursecuri de post fara zahar

Aceasta reteta este realizata de Marilena Oprisanu,personal chef si nuritionist.

Timp de preparare 10 minute

Timp de coacere 15 minute

Valoarea energetica pentru toata cantitatea 1050 calorii

52,5 calorii/fursec

Ingrediente

2 banane coapte

½ cana faina de cocos

½ cana faina de ovaz

2 linguri de unt de cocos

½ lingurita extract de vanilie

zeama de la ½ lamaie

1 lingurita susan negru

Preparare:

Cuptorul se incinge la 200 de grade cu flacara de sus si jos cu ventilatie. Se curata bananele, se taie in bucati si se stropesc cu zeama de lamaie pentru a se evita oxidarea.

Se adauga fainurile, grasimea de cocos, vanilia si se mixeaza toate ingredientele cu un blender vertical. Cand s-au incorporat bine, se modeleaza 20 de bilute egale si se aseaza pe o tava de copt tapetata cu hartie de copt.

Se aplatizeaza fiecare biluta sau se decupeaza cu un decupator in diferite forme. Se presara cu susan negru si se introduc fursecurile in cuptor timp de 15 minute.

Se scot pe un gratar, se lasa la racit si se pudreaza cu Green Sugar.

Se servesc 2-3 bucati la micul dejun sau ca gustare.

Pofta buna!

 

facebook.com/Marilena-Oprisanu-Personal-Chef

www.molcutz.ro

Related posts

Prima editie la Bucharest Art Week incepe intr-o saptamana: recomandari din program

Adina Meyers

Efterklang – The Ghost of Piramida, la Carturesti Verona

Adina Meyers

Piersici poşate, cu sorbet de mango şi căpşuni

Adina Meyers