LifeStyle

Fotografiaza perfect cu noile Cyber-shot™ intuitive

Inovatie, stil si tehnologie avansata – toate intr-un pachet atractiv, accesibil, cu noile camere foto digitale Cyber-shot™de la Sony.

Usoare, compacte si usor de utilizat, modelele Cyber-shot™ W510, W530, W560 beneficiaza de functia Sweep Panorama, plus modul Intelligent Auto, ce ajusteaza automat setarile pentru cele mai bune rezultate, in orice situatie de fotografiere. Utilizarea facila a camerelor este sporita de un ghid de utilizare integrat in aparate, pentru sfaturi la indemâna, pe ecranul dispozitivelor, pentru a scapa de grija rasfoirii manualelor stufoase.

Seria aclamata Cyber-shot™ T imbina functii pentru realizarea celor mai frumoase imagini si un design ultra-slim, atractiv. Beneficiind de un ecran LCD tactil, generos, de 7,5cm (3 inci), modelul Cyber-shot™ T110 dispune de un senzor CCD de 16,1 megapixeli, functie Sweep Panorama si captura video HD 720p.

Sony prezinta, de asemenea, camera compacta cu zoom puternic Cyber-shot™ H70, cu senzor CCD de 16,1 megapixeli. Obiectivul superangular de 25mm cu zoom optic mare, de 10x, este completat de functia Sweep Panorama, de inregistrarea video HD 720 si de stabilizarea optica Optical SteadyShot.

Beneficiind tot de un senzor CCD de 16,1 megapixeli, modelul compact, colorat Cyber-shot™ J10 dispune de o memorie generoasa de 4GB pentru stocarea tuturor fotografiilor, plus un brat USB, integrat armonios in corpul aparatului. Conectati dispozitivul la orice PC si aplicatia integrata PMB Portabl se initiaza instant, pentru incarcarea rapida a fotografiilor pe site-urile specializate sau pe retelele sociale. Modelul J10 beneficiaza de modurile Sweep Panorama si Intelligent Auto.

Tehnologia inovatoare Sweep Panorama

Disponibil pentru toate modelele noi, modul Sweep Panorma face deosebit de usoara capturarea scenelor vaste, de la peisaje si cladiri inalte la grupuri mari de oameni. Cu o simpla atingere a butonului de declansare si prin rotirea camerei, Cyber-shot™ imbina automat o serie de imagini pentru a realiza o singura uimitoare fotografie panoramica.

Toate noile modele Cyber-shot™ sunt compatibile cu cea mai recenta gama de carduri de inalta calitate SDHC de la Sony. Partenerul perfect pentru camerele Cyber-shot™, cardurile SDHC reprezinta de asemenea o pereche extraordinara si pentru alte camere foto, video sau alte dispozitive compatibile cu SD/SDHC, chiar si ale altori producatori. Seriei accesibile Essential si seriei de top Experience se adauga seria Expert (Clasa 10) pentru utilizatorii care au nevoie de o capacitate de stocare generoasa si viteze de transfer marite. 

Related posts

Romstal anunta finalizarea proiectului strategic “Cresterea competitivitatii economice prin (re)calificarea angajatilor din domeniul instalatiilor – CALIN”

Adina Meyers

5 măsuri care te ajută să călătorești (aproape) GRATIS

Adina Meyers

Directiva privind Medicamentele Falsificate intră în vigoare – se adoptă noi măsuri pentru siguranța pacienților

Adina Meyers