Amenajare bucatarie Practic

Forme clasice, culori neutre

Astfel, au creat senzatia de unitate si continuitate a incaperilor.

Designerii cu care au lucrat i-au ghidat in alegerea finisajelor si obiectelor sanitare. Tot acestia le-au propus sa amplaseze cada pe un podium de lemn, pentru a scoate in evidenta cada cu forma rotunjita si foarte eleganta.

Podiumul se armonizeaza perfect cu blatul pe care este asezat lavoarul, fiind realizat din acelasi material. Gresia cu aspect de piatra si insertii metalice fine da un plus de eleganta salii de baie.

Alegerea unor culori neutre pentru finisaje nu a fost intamplatoare, avand in vedere ca ofera posibilitatea schimbarii mobilierului si accesoriilor in timp, fara a afecta cromatic aspectul baii.

Deoarece calitatea a reprezentat un criteriu esential in alegerea finisajelor, mobilierului si obiectelor sanitare, s-a mers numai pe branduri renumite.

Din dorinta de a ramane cat mai aerisita, sala de baie a fost mobilata cat se poate de sumar, cu cateva rafturi si suporturi.

Amenajare si design: Simona Bonea si Bogdan Apostoiu, tel.: 0722.632.000

Related posts

Cum sa amenajezi un spatiu potrivit pentru distractii in locuinta ta

Adina Meyers

Bucătărie de vară închisă, semideschisă sau deschisă?

Adina Meyers

Recuperatorul de căldură Prana – soluția ideală pentru rezolvarea problemelor cu igrasia, mucegaiul și condensul

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe