LifeStyle

Final Distribution: crestere de peste 200% la vanzarile sistemului pluvial NOVATIK in T3 2011

Pana la finalul anului, compania estimeaza vanzari de peste 700.000 de euro pe segmentul de jgheaburi si burlane Novatik

Final Distribution, producatorul sistemului de colectare a apelor pluviale NOVATIK si importatorul exclusiv al brandurilor Gerard, Delta si Keylite in Romania, a inregistrat in trimestrul III 2011 o crestere de peste 200% a vanzarilor pentru produsele din gama NOVATIK, raportat la valoarea inregistrata in aceeasi perioada a anului trecut, cand compania era distribuitor al unui alt sistem de jgheaburi si burlane.

„Decizia de a investi in propria linie de productie de jgheaburi si burlane  s-a dovedit a fi extrem de oportuna, fapt ce s-a reflectat in vanzarile inregistrate pana acum pentru brandul Novatik. Prin completarea portofoliului nostru de produse cu  brandul Novatik oferim posibilitatea clientilor de a-si achizitiona toate materialele necesare pentru constructia unui acoperis premium de la un singur furnizor, asigurand un sistem integrat in cadrul caruia produsele sunt complementare, iar clientul  economiseste resurse de timp si financiare. Aceasta crestere inregistrata de brandul Novatik se datoreaza  in primul rand raportului calitate-pret, a flexibilitatii asigurate prin productia proprie si a serviciilor eficiente.” a declarat Dan Mircescu, Director General Final Distribution.

De la lansarea brandului in luna februarie 2011, produsele Novatik au inregistrat o evolutie buna a vanzarilor,  inregistrand cresteri constante. Astfel, in ultimele luni compania a inregistrat din vanzarea brandului Novatik  cifre de afaceri de peste 100.000 de euro lunar.

Noutatea sistemului de jgheaburi si burlane produs la Baicoi, Prahova si inregistrat la OSIM incepand cu luna mai a acestui an, consta intr-un design eficient al jgheabului, a carui margine este intoarsa catre interior, asigurand colectarea unui volum mai mare de apa pe metru liniar de jgheab. Aceasta margine nu permite apei sa se reverse necontrolat peste margine ca in cazul jgheabului clasic, protejand fatada casei chiar si in cazul ploilor torentiale.

Novatik asigura un sistem complet de drenaj prin patru categorii de produse adresate atat clientilor finali cat si distribuitorilor: Novatik Ronda (model semicircular) si Novatik Quadra (model rectangular), respectiv Novatik Prima (materie prima) si Novatik Plus (echipamente si scule).

Pentru 2011 compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 15% fata de 2010 si vanzari de peste 700.000 de euro pe segmentul de productie al jgheaburilor si burlanelor Novatik.

Final Distribution detine aproximativ 65% din piata tiglei metalice cu acoperire de piatra naturala, prin tigla GERARD care are in prezent cea mai mare pondere din cifra de afaceri a companiei, urmata de  membranele de protectie pentru acoperis si fundatii Delta cu o pondere de peste 21%.  

Related posts

Alege Rowenta Waves Addict pentru un trendy summer look

Adina Meyers

Expozitia de pictura “Elemente” a artistei Valeria Diaconu

Adina Meyers

Cum sa nu iti deschizi firma, cand ti se acorda asistenta de specialitate?

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe