LifeStyle

Cinci culori noi intra in gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux

Deoarece electrocasnicele nu mai sunt privite de mult timp doar prin prisma utilitatii, ci si al designului si al felului in care se integreaza cu stilul locuintei, gama aspiratoarelor Ergorapido de la Electrolux propune cinci culori noi, care vor completa perfect designul casei tale.

Astfel, Ergorapido este in prezent disponibil in Romania si in culorile albastru metalic, alb metalic, negru, alb si albastru. Toate modelele sunt prevazute cu cele mai noi tehnologii si accesorii, pentru ca procesul de curatenie instant sa se desfasoare rapid, eficient si, de ce nu, elegant.

De asemenea, liniile curbe si aspectul premium transforma aspiratorul Ergorapido intr-o declaratie de stil, pe care vei dori sa o expui, nu sa o ascunzi in debara. Acest lucru va fi posibil si datorita sistemului Selfstanding, care elimina necesitatea unui stand de parcare. Astfel, cand trebuie sa intrerupi procesul, vei putea lasa aspiratorul chiar in locul unde l-ai oprit.

Electrolux Ergorapido 2in1® este un aspirator multifunctional portabil, fara fir, alimentat cu acumulatori. Acesta este mixul perfect intre inovatie si design. Aspiratoarele Ergorapido sunt prevazute un sistem ciclonic de aspirare, care va optimiza fluxul aerului si colectarea prafului. De asemenea, Ergorapido este dotat cu tehnologia BrushRollClean™, ceea ce inseamna ca peria va putea fi curatata cu o simpla apasare a clapetei amplasate pe duza, eliminand neplacutul proces de curatare manuala. Firele de par si scamele vor fi aspirate in containerul de praf care, datorita sistemului patentat de golire, va putea fi curatat cu usurinta, fara ca praful sa se intoarca in casa. Mai mult, printr-o simpla apasare de buton, vei putea detasa unitatea de mana si aspira spatiile inalte sau inguste.

Manevrabilitatea de 180° si rotile mari iti vor permite sa cureti orice colt al casei, cu foarte putin efort. Mai mult decat atat, LED-urile amplasate in partea din fata a periei aspiratorului iti vor asigura o vizibilitate sporita pentru ca nimic sa nu ramana in urma.

In functie de nevoile tale si de obiceiurile tale de curatare, vei putea opta pentru un Ergorapido de 10,8, 14.4 sau chiar 18 V, care sunt prevazute fie cu baterii Li-Ion, fie Lithium, care reduc timpul de incarcare si maresc puterea aspiratorului.

Cu noua gama de culori, aspiratoarele Ergorapido de la Electrolux vor aduce in casa ta curatenia si eleganta.

Related posts

Oferte tentante de decoraţiuni ş accesorii pentru Black Friday

Adina Meyers

Materiale avangardiste in designul interior

Adina Meyers

Salata de vara cu somon

Adina Meyers