LifeStyle

Februarie! In numele dragostei si al frumusetii!

Se spune ca in dragoste este permis orice! Tocmai de aceea iubitul tau va fi incantat sa-l intampini cu un look de catwalk.

Conceputa pentru femeile dinamice si independente, gama Rowenta for Elite Model Look combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent.

Daca aspiri la un look special, aceasta gama cuprinde toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi seducatoare, in orice moment al zilei, fara sa pierzi ore in sir asteptand un loc la salonul de infrumusetare.

Daca vrei sa iti impresionezi jumatatea sau esti dornica de o noua cucerire, este vital sa ai un par aranjat si matasos! Foloseste unul dintre uscatoarele din gama Elite Model Look de la Rowenta, cu functie de ionizare si vei scapa de problema suvitelor electrizate. Iti poti intinde parul chiar acasa cu Optiliss Keratin&Shine Rowenta placa de indreptat parul din aceeasi gama, care iti va proteja parul datorita tehnologiei imbogatita cu keratina si ii va conferi un plus de stralucire prin ionii naturali pe care ii emite in timpul utilizarii. Proteina (Keratina) este esentiala pentru intarirea parului adaugand un plus de elasticitate, in timp ce Mineralul de Tourmalina, emite ioni naturali ce ajuta parul sa isi recapete stralucirea si efectul anti-static.

Daca iti doresti in schimb bucle diafane sau rasuciri glam, poti incerca ondulatoarele cu mai multe dimensiuni, perfecte pentru forma si marimea buclelor la care visezi. Nu neglija nici peria rotativa, care poate fi folosita atat pe parul uscat, cat si pe cel umed si care ii va conferi coafurii tale stralucire demna de catwalk. Niciunei femei, fie ca prefera coafurile delicate sau suvitele ravasite si stilul sauvage, nu ar trebui sa-i lipseasca peria rotativa.

Iar daca vrei o experienta 7 in 1, atunci Rowenta Multistyler este tot ce ai asteptat. Cu ajutorul setului de 14 accesorii poti sa iti ondulezi, indrepti sau creponezi parul exact asa cum iti doresti. Incalzitorul integrat garanteaza difuzia constanta a caldurii, pentru un coafat facil si rezultate perfecte.

Coafura ingrijita, desi este esentiala pentru primul impact, nu este insa singura ta arma cu care poti atrage privirile iubitului tau in aceasta luna. Chiar daca nu este vara si nu te etalezi la plaja, pielea fina si hidratata este mereu sexy si in mod cert, accesoriul tau cel mai de pret. Epilatorul Lovely Rowenta for Elite Model Look te face sa uiti de parul nedorit si iti da increderea sa incluzi in tinutele zilnice rochiile si fustele ce te vor transforma intr-un veritabil model international. Datorita celor 24 de pensete in forma Y, epilatorul Lovely de la Rowenta face posibila smulgerea mai eficienta a firului de par cu tot cu radacina, evitand ruperea sa, in timp ce capul de epilare ultra compact, cu zona de epilare mare si accesoriul cu bile de masaj pentru atenuarea durerii il fac ideal pentru toate zonele.

Rowenta for Elite Model Look sarbatoreste in luna februarie tineretea, frumusetea si feminitatea ta!

 

Related posts

Alege produse de bedding antialergice

Adina Meyers

Destinaţii perfecte pentru iubitorii de pisici – FOTO

Adina Meyers

Laboratorul Mobil IKEDOO: 200 de copii vor construi un OZN gigantic in Bucuresti

Adina Meyers