Advertoriale Home

Familio, noul tău magazin preferat, face totul accesibil pentru tine

Decorarea unei case nu este ușoară, de aceea o idee este să alegi piese de mobilier și elemente cheie care pot revigora atmosfera doar schimbând puțin lucrurile. În plus, cumpărăturile pentru casă pot fi foarte distractive, mai ales dacă îți alegi produsele preferate dintr-un magazin online în care găsești tot ce ai nevoie la doar un click distanță. Analizează ce ai cu ochi creativi și vezi ce poți adăuga! Poate câteva rafturi depozitare, câteva perne decorative în culori interesante sau poate draperii noi? Familio este locul unde găsești tot ce ai nevoie pentru casa ta! 

Alege câte un articol pe rând

Dacă vrei să schimbi câte ceva în casa ta ia fiecare cameră pe rând și analizează ce poți face. Uită-te întâi la piesele mari de mobilier, apoi la cele medii și altele, cum sunt măsuțele de cafea, perdelele, covoare dormitor, sau obiecte de artă. Dacă abordezi fiecare dintre aceste categorii, una câte una, poți vedea ce articole ar putea adăuga viață unei camere. Apoi procedează la fel cu fiecare spațiu. În acest fel vei adăuga articole care să îți completeze spațiul și să îi ofere personalitate. 

Folosește trucuri de design interior 

Să schimbi toată mobila poate fi costisitor. Dar poți folosi accesorii textile pentru a oferi scaunelor, canapelelor și patului un nou aspect. Poate fi un pled sau o cuvertură, draperii, perne decorative și chiar retapițare dacă vrei să schimbi paleta de culori. Iar dacă iubești animalele de companie alege un ansamblu pisici într-o culoare asortată cu restul casei. Ansamblurile pentru pisici disponibile în magazinul Familio sunt o combinație perfectă de confort și design. Cu câteva trucuri simple poți da unei camere un aer total diferit în acest fel.

Creează zone de relaxare

Gândește-te la casa ta ca un spațiu în care poți avea momentele de relaxare mult așteptate și proiectează zone cu ceea ce ai deja în casa ta. De exemplu, dacă îți place să citești poți amenaja un colț de lectură cu câteva rafturi decorative, perne moi și alte accesorii pe care le poți găsi la Familio, oricât de mare sau de mic este spațiu. Nu trebuie să fie greu, găsește o porțiune goală de perete și adaugă o măsuță și o lampă sau mută un fotoliu sau scaun din altă cameră. Poți face același lucru și pentru pasiunile tale sau pentru acele mici lucruri care îți aduc bucurie în fiecare zi – un colț pentru creațiile tale handmade, un loc confortabil pentru cafeaua de dimineață și așa mai departe. La Familio poți găsi produse de înaltă calitate accesibile pentru casa ta, pentru a o face mai frumoasă și mai confortabilă. 

A adăuga un aspect proaspăt casei tale nu trebuie să facă un gol imens în bugetul familiei. Cumpără obiecte decorative și refolosește ceea ce ai! Vei fi uimit de rezultat.

Related posts

Totul despre curatarea si intretinerea semineelor

Adina Meyers

Care sunt tipurile de paturi în hoteluri?

Adina Meyers

Incaperi mult mai luminoase cu usi de sticla securizata cu design spectaculos

Adina Meyers