LifeStyle

Fa-i o bucurie copilului tau!

Organismul copiilor trebuie intarit cu vitamine, calciu sau probiotice care sa-i fereasca de imbolnaviri frecvente.

Compania Pharmanovi produce cele mai apreciate brand-uri de suplimente alimentare (vitamine si minerale) din Cehia si Slovacia, special create pentru copiii de peste 3 ani, masticabile si cu gust placut.

In plus, fiecare cutie aduce cadou o mica bucurie: un magnetel super haios cu diferite animalute si personaje. Gama kids contine:

Complex Echinacea cu vitamina C-Combinatia de vitamina C cu pulberea de echinacea, extractul de fructe de soc si propolisul ajuta la intarirea sistemului imunitar al copiilor, in caz de raceli sau infectii. Pe langa rolul sau imunostimulator, complexul are actiune detoxifianta asupra organismului si  reduce oboseala.

Complex Probiotic – Suplimentarea alimentatiei cu Bifidobacterium bifidum creste rezistenta la infectii intestinale, favorizeaza absorbtia calciului si a vitaminelor din grupul B (esentiale pentru o cresterea normala a copiilor), regleaza tranzitul intestinal, prevenind constipatia sau diareea. Lactobacillus acidophilus lupta impotriva agenti patogeni, reduce nivelul colesterolului, contribuie la asimilarea lactoalbuminelor, aminoacizilor, grasimilor si lactozei.

Are rol si in sinteza vitaminelor B. Lactobacillus bulgaricus sustine flora intestinala saprofita si inhiba microorganismele patogene, ajuta la digestia proteinelor, produce substante cu efect antibiotic, creste activitatea sistemului imunitar si  ajuta la eliminarea toxinelor din colon fara a perturba flora microbiana benefica. Lactobacillus rhamnosus inhiba cresterea bacteriilor potential patogene din intestin.

Complex Calciu + vitamina D3 – cu o formula  imbunatatita pentru a asigura aportul optim de calciu si vitamina D3, ajuta  la cresterea armonioasa a oaselor, dar si a dintilor. Vitamina D3 favorizeaza absorbtia rapida a calciului in organism.

Pretul recomandat /cutie  vitamine  25 ron

Vitaminele din gama Pharmanovi pot fi gasite in farmaciile Dona, Remedio, Sibpharmamed, Pharmanet precum si in farmacii independente.

Compania Pharmanovi  este prezenta de mai bine de 10 ani pe pietele  din Europa , numele ei  fiind echivalentul unei noi viziuni pentru sanatate.

Related posts

Pe urmele timpului

Adina Meyers

Scavolini store by Modool – singurul showroom exclusiv de mobila Scavolini

Adina Meyers

A apărut revista Casa Mea de februarie!

Adina Meyers