LifeStyle

Expo Casa Mea târg internaţional dedicat casei visurilor tale

În perioada 3-6 mai 2012, se va desfăşura în Complexul ROMAERO Băneasa prima ediţie a târgului internaţional EXPO CASA MEA, târg de materiale de construcţii, finisaje, soluţii de reamenajare, decorare, mobilare şi accesorizare a locuinţei.

Data limită pentru înscrieri expozanţi este 28 februarie 2012.

EXPO CASA MEA este un proiect susţinut de cel mai tânăr şi dinamic trust media din România, Medien Holding, cât şi de Nexidian Internaţional, integrator de servicii în domeniul promovării prin târguri internaţionale.

Prin organizarea EXPO CASA MEA divizia home&deco a grupului de presǎ Medien Holding devine un integrator de servicii în industria home&deco. Am dovedit în cei peste 15 ani de activitate că suntem capabili să asigurǎm conţinut de calitate în cele 4 reviste lunare – Cǎminul, Casa mea, Planul casei mele şi Domus, pe site-ul www.casamea.ro şi în emisiunea TV „Cǎminul de 5 stele”. Sunt convins cǎ acest târg va deveni un eveniment aşteptat de toţi cei ce activează în acest sector tocmai pentru că va reuşi să faciliteze comunicarea directă cu vizitatorii interesaţi de produsele şi noutaţile expozanţilor. Extinderea şi ocuparea organizǎrii de manifestǎri expoziţionale face parte din strategia stabilitǎ de grupul de presǎ Medien Holding pentru urmǎtorii ani.” declară Adrian Rus, Director General Medien Holding.

Performanţa economică este cel mai bine resimţită cu prilejul expoziţiilor de profil. Între 10-13 mai 2012 a venit rândul să iasă la rampă manifestarea EXPO CASA MEA ce va reprezenta sectoare care suscită din ce în ce mai mult atenţia specialiştilor, dar şi a tuturor celor care vor să-şi asigure o locuinta si un ambient cât mai modern, elegant şi confortabil. Făcând o scurtă trecere în revistă putem aminti doar câteva dintre domeniile care se vor regăsi în ofertele ce vor fi prezentate pieţei româneşti: amenajări exterioare si interioare, materiale de finisaj, acoperiri murale şi pardoseli, uşi şi ferestre, tâmplărie şi vitraje, decoraţiuni, corpuri de iluminat etc. EXPO CASA MEA este ceea ce, metaforic vorbind, am putea numi, cheia de boltă. Adică, manifestarea care va aduce în prim plan pata de culoare necesară unei locuinţe, pentru a căpăta propria personalitate. Totodată, am convingerea că ofertele ce vor fi propuse de către expozanţi, vor mai demonstra şi competitivitatea pieţei româneşti şi disponibilitatea ei de a asimila noul, rafinamentul şi, de ce nu, luxul ambiental. Şi să nu uităm construcţiile sunt primele care arată simptomele unei recesiuni dar tot ele anunţa convalescenţa şi însănătoşirea unei economii.” declară George Cojocaru, Preşedinte Nexidian Internaţional

Mai multe informaţii găsiţi pe websiteul evenimentului ->www.expocasamea.ro

 Portofoliul Medien Holding include cotidianul România liberă, site-ul www.romanialibera.ro, săptămânalul de satiră şi umor Academia Caţavencu, www.academiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Căminul”, „Casa Mea”, „Domus” şi „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte şi echipamente”, site-ul www.casamea.ro şi emisiunea tv „Căminul de 5 stele”), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agenţia de comunicare, branding şi corporate media, Medien Events şi Medien Conferences. 

Nexidian International este un integrator de servicii in domeniul promovarii prin targuri internationale, un organizator si un consultant in management pentru industria de targuri si expozitii. Nexidian Internationaleste membru asociat al Aliantei Targurilor din Europa Centrala (CEFA) principala organizatie care grupeaza importanti organizatori de targuri din centrul si sud-estul Europe.

Related posts

Rețetele uitate merită să fie reinterpretate

Adina Meyers

Campanie publicitara outdoor

Adina Meyers

Sprijinim GRATUIT companiile care se alatura luptei impotriva coronavirusului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe