LifeStyle

Experiment Ilgani. Iesirea din cusca

Credem în înțelepciunea compoziției. Ne îngrijorează decadența gustului plastic. Ne apărăm de riscul kitcshomanizării. Credem în elitismul cultural. Ne trebuie exerciții de inteligență plastică. Trebuie să ne întoarcem la argument. Suntem liberi.

Curatoriată de Ion Anghel, expoziția de fotografie, montaj video, pictură și sunet este o acțiune de grup desfășurată în luna mai 2017 în localitatea Ilganii de Jos, județul Tulcea pe o perioadă de 10 zile.

“Plein-air-ul secolului 21, surogat și proteză pentru studiul de atelier. Acțiune estivală emigrată dintre beton și sticlă către apă și pământ cu gândul de a împrospăta genetic rigoarea cercetării academice cu rigoarea legilor naturii. Fantezia, imaginația, aparentul haos spiritual, înșelarea sentimentelor, cearta cu lecția învățată, plecăciunea în fața naturii pe care urmează să o sacrificăm în imagini, au fost aripile care au purtat acest proiect.

Pedagogic ca și construcție, poetic ca și realizare. Ne-am lăsat la voia întâmplării dar nimic nu a fost întâmplător. Eveniment realizat de un evantai de artiști, de la studenți ai anului întâi de studiu, licențiați, masteranzi, doctoranzi și doctori în arte vizuale.” Ion Anghel – artist vizual și profesor UNARTE.

Artiști Ion Anghel, Adrian Șerbănescu, Mihaela Constantin, Mic Răzvan Dan, Bogdan Alexandru, Teodor Arghir, Sabina Legănaru, Mădălina Costache, Diana Zavorodnic, Eveline Dubină, Cristina Stoian, Ștefan Frigruaș, Mirel Ologeanu, Alexandru Vrăjitoru.

Detalii eveniment Vineri, 06.10.2017, ora 19:00 Galeria CAV, etaj. Str. Biserica Enei nr. 16, București

Perioada vernisajului 06.10.2017 – 16.10.2017

Link eveniment Facebook.

Persoana de contact Ion Anghel – 0722.515.496

Related posts

Studiu IKEA: 74% dintre bucuresteni mananca in bucatarie de luni pana vineri

Adina Meyers

(P) Pancake Tour by Tefal, cel mai delicios turneu al primăverii!

Adina Meyers

Începe BIFE-SIM 2016 – evenimentul-etalon al industriei mobilei!

Adina Meyers