LifeStyle

Elite Model Look Romania si Rowenta trimit 2 finalisti pe podiumul de la Milano

Vineri, 16 octombrie, este o zi importanta pentru cei 18 finalisti ai concursului de modeling Elite Model Look Romania 2015 sustinut de Rowenta! Incepand cu ora 19:30, Le Chateau Bucuresti va gazdui Finala Nationala a prestigiosului concurs de modeling, in cadrul careia vor fi selectati cei 2 castigatori din Romania! Iar pe 23 noiembrie acestia vor defila pe marele podium de la Milano alaturi de inca 55 finalisti din celelalte tari participante.

Ambasador al frumusetii, Rowenta s-a alaturat anul acesta pentru a sasea oara concursului Elite Model Look Romania, in calitate de Partener Oficial. In plan international, Rowenta a dezvoltat impreuna cu agentia Elite produse de ingrijire personala dedicate si co-branduite Rowenta for Elite Model Look ce combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent. De la placi de par, uscatoare, ondulatoare, perii rotative la epilatoare, gama Rowenta for Elite Model Look imbina armonios calitatea aparaturii semiprofesionale cu lejeritatea si rapiditatea de utilizare, devenind astfel primul raspuns pentru ingrijirea personala.

Dupa selectiile organizate la nivelul intregii tari, organizatorul Elite Model Look Romania, agentia Face2Face Model Management, a decis, in urma Castingului National la care au participat 80 de candidati din intreaga tara, care vor fi cei 18 participanti (9 fete si 9 baieti) la Finala Nationala, unde vor fi desemnati cei 2 reprezentanti ai Romaniei.

In Finala Mondiala Elite Model Look 2015 vor fi selectati 10 fete si 5 baieti care vor face parte din „Noua Generatie Elite” – un concept inovator in cadrul caruia 15 tineri din intreaga lume vor avea sansa unei cariere internationale, precum si premii garantate in valoare totala de 650.000€. Participantele clasate in Top 10 vor primi contracte garantate in valoare de 50.000€ fiecare, iar primii 5 baieti vor primi contracte garantate in valoare de 25.000€. Surprizele nu se incheie aici: cei clasati in Top 15 „Noua Generatie Elite” vor fi protagonistii unui editorial special, care va fi publicat in editia din ianuarie 2016 a revistei Vogue Italia.

In fiecare an echipele Elite Model Look din intreaga lume cauta viitoare top modele. De 32 de ani consecutiv, Elite organizeaza cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de participanti oportunitatea de a pasi pe urmele unor top modele precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren, Cora Emmanuel, Ming Xi, Joséphine Le Tutour si Matthew Bell.

 

Related posts

Circuitul Salonul Calului, ediția 2016 și-a desemnat campionii de sărituri peste obstacole

Adina Meyers

Hornbach da startul campaniei umanitare “Impreuna le daruim spiritul copilariei!”

Adina Meyers

Gratarul – de la o solutie salvatoare necesara supravietuirii, la o revelatie gastronomica

Adina Meyers