Text: Genoveva Hossu

Am lucrat, in trecut, la decorarea unui club din Cluj-Napoca, destinat iubitorilor de arta si frumos. Proiectul a ramas si astazi printre preferatele mele, intrucat mi-a oferit posibilitatea de a jongla cu diferite elemente si de a aduce in inima Clujului un pic din acel „je ne sais quoi” al lumii boeme.

Scopul primordial al decorului a fost acela de a reda o atmosfera eleganta, rafinata, compatibila cu publicul tinta, motiv pentru care am ales cateva elemente definitorii, in jurul carora am construit, ulterior, o frumoasa poveste.

Primul lucru pe care l-am facut a fost sa realizam un set de fotografii, cu tenta ecvestra, special pentru acest proiect. Frumusetea imaginilor si amplasarea acestora de-a lungul scarii in forma de spirala au sustinut perfect intregul concept.

In continuare, am reinterpretat cupola si am colorat-o intr-un mov intens. Astfel aranjat, noul tavan a devenit, inevitabil, elementul vedeta al incaperii. De aceeasi popularitate s-a bucurat si semineul ales, care s-a integrat foarte bine cu accentele moderne din decoruri.

Finish-ul a fost dat de o combinatie ingenioasa intre materiale clasice, cum ar fi marmura, lemnul sau catifeaua, in culori de aramiu, cognac, sepia sau purpuriu, cu piesele statement contemporane.

Rezultatul final a intrecut asteptarile si a reusit sa redea, in totalitate, o atmosfera neutra, eleganta, perfecta pentru iubitorii de tot ceea ce inseamna frumos.  

Related posts

Idei inspirate din cultura feng shui pentru a-ți decora casa

Adina Meyers

Începând cu 1 aprilie, la LEROY MERLIN poți achiziționa covoare din lână, la prețuri de la 89 lei!

Adina Meyers

Un spatiu practic, o atmosfera fresh

Adina Meyers