LifeStyle

Electrolux trimite 5 bloggeri la Milano!

Cele mai apreciate 5 retete vor fi rasplatite cu o excursie la Milano si cu o cina spectaculoasa la restaurantul Cube.

Competitia „Cina la Cube Milano”, desfasurata de Electrolux Romania, a debutat pe 22 decembrie 2011, bloggerii de food din Romania fiind invitati sa-si demonstreze creativitatea si iscusinta prin pregatirea unei retete speciale. Provocarea a constat in tematica data: surprinderea spiritului restaurantului Cube by Electrolux.

Bloggerii de food au avut timp de gandire si de pregatire a retetelor pana pe 10 ianuarie 2012, cand toti cei care si-au anuntat in prealabil inscrierea in competitie au postat reteta pe blog si pe pagina personala de Facebook. Timp de doua saptamani ei trebuie sa-si convinga cititorii sa-i sustina si sa-i voteze. Cei cinci castigatori vor fi desemnati astfel: 50% din punctaj va fi reprezentat de numarul de comentarii de pe blog si de Like-uri de pe Facebook, iar 50% este alcatuit din votul juriului format din Carmen Georgescu, Marketing and Communication Manager Electrolux Romania si Anca Mitu, Managing Partner Privileg Catering.

Unele dintre cele mai cunoscute bloguri de food din Romania au raspuns provocarii lansate de Electrolux: Bucatar sub acoperire, Bucataria din casa mea, Clipe dulci si parfumate, Dulcegarii culinare, Foodie Family, Gatim, mancam, savuram, Gurmandino, Kek si kok, Kiss the cook, La Papa Gheorghiu, Lumea culinara, Papa la Ile, Placeri simple, Retete de suflet, Taste Bazaar, Wine and knives si Zana eficientei. Toti cei care isi doresc sa ii sustina o pot face printr-un comentariu la postul de pe blog dedicat concursului sau printr-un Like pe pagina lor de Facebook.

Cei cinci bloggeri de food care vor castiga competitia Electrolux „Cina la Cube Milano” vor vizita Milano intre 14 si 16 februarie 2012. La aceasta se adauga si ocazia unica de a lua cina la restaurantul Cube din Milano.

Restaurantul Cube by Electrolux este un concept gastronomic turistic, dezvoltat in locatii cunoscute din intreaga Europa, oferind mancare delicioasa pregatita de unii dintre cei mai buni bucatari din lume. Daca in 2011 restaurantul a fost pozitionat pe acoperisul Parc du Cinquantenaire din Bruxelles, Belgia, anul acesta Cube va oferi vizitatorilor sai privelistea fermecatoare a Pietei Domului din Milano.

Structura transparenta si semi-transparenta ofera panorame incredibile asupra Pietei Domului, piata principala a orasului dominata de catedrala magnifica. Bucataria este una deschisa, amplasata in centrul Electrolux Cube, bucatarii putand fi astfel urmariti in plina actiune. Iluminarea, sunetele si ambianta sunt controlate prin intermediul celor mai noi si performante sisteme.

Related posts

Masa de Craciun. Cum o poti transforma cu un decor special

Adina Meyers

Premiile Mondiale Sony pentru Fotografie si festivalul Mondial de Fotografie 2010

Adina Meyers

Marcel Iureș despre bucuria de trăi: „Uitându-mă la viitor, la orice copil, văd într-un fel trecutul”

Adina Meyers