LifeStyle

Electrolux RealLife® de 15 seturi: mese cu intreaga familie, fara grija vaselor murdare

Spune adio momentelor in care tavile pline de grasime sau sirul interminabil al farfuriilor te faceau sa pierzi timp in fata chiuvetei. De acum, poti sa iti inviti prietenii si familia la masa, deoarece masina de spalat vase Electrolux RealLife® de 15 seturi te va ajuta sa cureti cu usurinta toata vesela murdara, indiferent daca ai avut 2 sau 15 invitati.

Tava detasabila pentru tacamuri, una dintre noutatile din gama RealLife®

Electrolux RealLife® are un interior generos, care contine o tava detasabila pentru tacamuri pe care o vei putea scoate la finalul programului de spalare, pentru o descarcare usoara. In plus, pentru a putea curata tava murdara de grasime a cuptorului, nu trebuie decat sa o pui in locul tavii pentru tacamuri si sa initiezi un nou program de spalare.

Eficienta maxima

Datorita sistemelor multiple de pulverizare a apei (5), indiferent de incarcatura sau de gradul de murdarire a vaselor, poti fi sigura ca RealLife va lasa in urma sa vesela impecabila. Mai mult decat atat, datorita etapei de pre-spalare AutoSense, RealLife® va detecta gradul de murdarire a vaselor si va regla consumul si temperatura apei in functie de aceasta informatie. Astfel, consumul de apa si de energie va fi minim, masina de spalat vase incadrandu-se in clasa de energie A+++.

Articolele din sticla au parte de un tratament delicat

Daca, pana de curand, spalai manual paharele pentru a evita spargerea lor in masina de spalat vase, RealLife® te scapa de aceasta grija, datorita sistemelor inovatoare cu care este dotat: SoftGrip® le va sustine ferm, fara a le da posibilitatea de a se misca pe toata durata ciclului de spalare, iar suportul de cauciuc SoftSpikes® va pastra articolele de sticla intr-o pozitie stabila, asigurandu-te de cele mai bune rezultate.

Nu in ultimul rand, cu un nivel de zgomot de doar 39dB, RealLife® iti va curata vasele fara ca tu sa-ti dai seama!

Mai multe detalii despre masina de spalat vase Electrolux RealLife® de 15 seturi sunt disponibile pe site-ul oficial www.electrolux.ro.

 

Related posts

Seat Away, scaunul pe care-l iei cu tine

Adina Meyers

Iarna te găsește pregătit!

Adina Meyers

Redescopera-ti feminitatea! Noua gama Mastrelle sprijina femeile in orice etapa dificila din viata

Adina Meyers