Image default
LifeStyle

Electrocasnice mici, dar utile

Cuptoarele cu aburi sau multifunctional cu microunde, sertarele frigorifice sau racitorul de vinuri numai bune sa fie ascunse sub blat pot fi acele detalii electrocasnice care fac diferenta … de spatiu si de utilitate.

Cuptor Luce cu aburi si decongelare  MSK 103 X HA

Cuptor cu aburi si decongelare are dimensiuni 495 x 595 mm si un volum util 23 litri.

Interfata Light Touch il face extrem de usor de folosit si programat.

Și nu trebuie sa va faceti griji daca il asezati intr-un loc mai usor accesibil datorita sistemului de siguranta pentru copii care blocheaza comenzile si usa.

Inox cu tratament antipata

Cuptor Luce multifunctional si cu microunde MWK 434 QHA

Cuptor multifunctional si cu microunde are un volum util 40 litri, 4 functii de gatire automate, 6 functii de gatire universale si 4 functii dezghetare. Iar functia microunde vine cu 10 niveluri de putere pentru rezultate rapide.

• Sistem de siguranta pentru copii: blocare comenzi si usa

Sticla de culoare neagra

Sertare frigorifice Luce BDR 190 AAI/HA

Un excelent frigider “sub acoperire”, sertare frigorifice au o capacitate de 190 litri, latime 90 cm si se pot incastra sub blat.

Acopera a gama larga de necesitati de la suport pentru sticle (Wine Area), cutie pentru legume si fructe proaspete si 2 cutii profesionale Gastronorm® pentru carne (peste sau brânzeturi) folosind spatiul in cel mai eficient mod posibil.

In plus, functia Hygiene Control previne aparitia mirosurilor neplacute si dezvoltarea bacteriilor in sertare. 

Clasa de eficienta: A+

Racitor de vinuri WL 36/HA

 24/HA

Racitorul de vinuri este o piesa absolut necesara pentru cei pasionati de un vin bun si mai ales de asortarea lui la o masa delicioasa.

Poate stoca 32/42 sticle, are termostat electronic, temperatura reglabila de la +4 la +18°C in functie de colectia de vinuri pe care o pastrati. Mai mult, calitatea vinurilor dvs. va fi pastrata si mai bine datorita usii din sticla cu protectie Anti-UV.

Iar acum nu trebuie sa va faceti griji ca pasiunea pentru vinuri va ocupa mult spatiu deoarece racitorul de vinuri WL 36/Ha poate fi instalat in coloana sau sub blat si altfel va trece neobservat.

Articole similare

Trei plante cu flori frumoase care înfloresc primăvara devreme

Sânziana Iaru

Copacul lui Dumnezeu: ce este și cum te ajută?

casamea.ro

Productivitate sporita pentru excavatoarele “Short Radius”

revista de Unelte si Echipamente

Lasă un comentariu