LifeStyle

Editura Nemira împreună cu lanțul de cafenele 5 To Go sărbătoresc Ziua Internațională a Cărții

Editura Nemira împreună cu lanțul de cafenele 5 To Go sărbătoresc Ziua Internațională a Cărții printr-o campanie inedită de promovare a plăcerii lecturii și de încurajare a cititului.

Campania Books and Coffeese desfășoară offline, una dintre principalele componente fiind branduirea a 45.000 de pahare cu trei mesaje diferite, prin care le facem cunoștință cititorilor cu viitoarea lor carte preferată:

– Books not dead: cu recomandare de lectură romanul Cum să oprești timpul, de Matt Haig

– Make books great again: cu recomandare de lectură romanul Ready player one, de Ernest Cline, ecranizat de Steven Spielberg anul acesta.

– Dacă îți place să scrii, sigur îți place să citești: cu recomandare de lectură Scrisori din insula Guernsey, de Mary Ann Shafer și Annie Barrows.

Paharele vor fi distribuite în lanțul de cafenele 5 to go în perioada 24 aprilie – 8 mai.

#BooksAndCoffee #Nemira #5togo #ZiuaCartii #CitescDePlacere #HaiCitește

Totodată, în urma unui concurs, ce urmează a fi anunțat pe paginile oficiale de Facebook 5 To Go și Editura Nemira, primii 100 de participanți vor primi romanul Scrisori din insula Guernsey, de Mary Ann Shafer și Annie Barrows.

5 to go este cel mai mare lanț de cafenele din România și Europa de Est și totodată unul dintre cele mai puternice brand-uri românești din zona business-urilor HoReCa, având în momentul de față peste 70 de cafenele și puncte de vânzare în întreaga țară.

Editura Nemira, una dintre primele edituri particulare din România, se află de  peste 25 de ani în topul preferințelor cititorilor, prin prestigiul autorilor și rafinamentul cărților.

Campania se desfășoară în parteneriat cu Next Advertising și M-PR.

Related posts

Saint-Gobain Rigips saluta deschiderea Salii Mari a Teatrului National Bucuresti

Adina Meyers

Parusan, cea mai simplă soluție pentru un păr bogat și sănătos

Adina Meyers

„Reteta preferata”: oua rosite cu vopsea la plic

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe