LifeStyle

Echipamentele de joaca ajuta la dezvoltarea optima a copilului

Odata cu intrarea in sezonul rece, parintii sunt nevoiti sa renunte treptat la plimbarile prelungite in parc impreuna cu prichindeii lor sau la miscarea distractiva din spatiile de joaca outdoor.

Iar pentru mamici, alegerea activitatilor care sa dezvolte abilitatile motorii ale celor mici si prin care acestia isi pot canaliza creativitatea, dar si energia debordanta, se poate transforma intr-o preocupare uneori mult prea solicitanta.

Urban-Market.ro, partenerul de joaca al copiilor activi, aduce o serie de produse inovatoare, prin care strengarii isi pot dezvolta autonomia, increderea si controlul de sine, precum si deprinderea notiunilor ce tin de un stil de viata sanatos.

Covorul tip puzzle

Recomandat la orice varsta, covorul de tip puzzle este un produs util prin care copiii isi exerseaza indemanarea, favorizand in egala masura creativitatea si controlul de sine.

Cu un design modern, o structura moale, datorita spumei din care este confectionat, si intr-o paleta cromatica vesela ce stimuleaza imaginatia, acesta poate fi montat oriunde, devenind imediat un spatiu excelent de joaca.

Piese de joaca interconectabile

Piesele de joaca interconectabile reprezinta elementele cheie in dezvoltarea abilitatilor psiho-motorii si de comunicare. Cu ajutorul lor, copiii pot utiliza mai multe obiecte in acelasi timp, fapt ce ii determina sa reflecteze la o strategie de atingere a unui scop final, dar si la capacitatea de a crea propriul univers.

Cu dimensiuni adaptate varstelor cuprinse intre 1,5-5 ani, acestea pot fi materiale didactice inedite pentru gradinite sau echipamente de joaca utile chiar in interiorul locuintei.

Echipamente fitness copii

Dotate cu afisaj electronic pentru viteza, timp, calorii si distanta, aparatele de fitness au un rol benefic in dezvoltarea armonioasa a copiilor, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.

Practicarea sportului in randul celor mici favorizeaza inca de la varste fragede familiarizarea cu notiunile unui stil de viata echilibrat, fapt care le va influenta caracterul, deprinderea autonomiei si increderea in sine.

Gama cuprinde biciclete de fitness, mini steppere, banda de alergat si echipament fitness copii – ski, vaslit si rotativ.

Piese de tip lego

Cu o istorie impresionanta, jucariile copilariei din toate timpurile sunt cele mai eficiente in antrenarea inteligentei strengarilor incepand de la cele mai mici varste si pana la clasele primare.

Colorate si din materiale usoare, piesele tip lego stimuleaza dezvoltarea cognitiva, echilibrul si simtul artistic, dar si creionarea unui univers imaginar.

Iar pentru cei care iubesc miscarea in aer liber, Urban-Market.ro aduce o gama completa de articole care ii ajuta sa-si tempereze eficient energia debordanta: balansoare pe arc, tunel spiridus, tobogane, leagane copii.

Gama de produse este comercializata de Urban-Market.ro si se poate comanda completand formularul special sau urmand instructiunile specifice din pagina web.

 

Related posts

Cum să previi apariția mucegaiului în locuință. 4 metode care dau rezultate

Adina Meyers

Ce remedii poți utiliza pentru obezitate

Adina Meyers

STIHL reduce consumul motoarelor si poluarea prin implementarea tehonologiilor “2-MIX” si “4-MIX”

Adina Meyers