LifeStyle

Dizainar duce designul romanesc la Brasov

Dizainar vine in toiul verii cu o propunere de nerefuzat. Design romanesc in toata tara.

Intre 21 – 23 august, la Brasov, in cadrul festivalului Bohemian Square, Dizainar expune si vinde creatiile designerilor romani.

Dupa expunerea de la Electric Castle la Cluj, Dizainar duce produsul romanesc de design la Brasov, in Piata Sfatului, intre turisti, in plin sezon de calatorii.
Unsprezece designeri romani isi prezinta creatiie in cadrul targului de design:

Alexandra Radu Ceramic, Atelier Simplus, Bufnita Atelier de ceramica, Ceramic Sparrow, Don Papillon, Foldo, Gavia Concept, Innette Design, Iutta, Marie Nouvelle, Remi Handmade, Sebastian Roncea.

Cu ocazia targului Bohemian Square, magazinul Dizainar prezinta in premiera ultimele produse create de Anca Fetcu si Sorana Pintilie.

Pe langa standurile celor 11 designeri, magazinul Dizainar creeaza patru standuri aditionale, ce prezinta produse de mobilier, corpuri de iluminat, ceramica si accesorii create de peste 40 de designeri romani, colaboratori ai magazinului.

“Pentru ca suntem un magazin de design dar si designeri la randul nostru, nu ne-am multumit doar cu crearea unui spatiu de expunere pentru colegii nostri si am hotarat sa mutam o mare parte a obiectelor din Bucuresti la Brasov, punctul central al turismului Transilvanean. Practic, mutam magazinul Dizainar la munte pentru un weekend si amenajam spatiul de sub cort ca sa ne simtim ca acasa”, spune Mihnea Ghildus, designer de produs si fondatorul Dizainar.

Va asteptam la standul Dizainar pentru a va intalni cu productia romaneasca de profil, in fiecare zi intre orele 10 si 20 de vineri 21 pana duminica 23 august.

Despre Bohemian Square

Festivalul isi propune sa ofere brasovenilor o alternativa de petrecere a timpului liber prin interactiunea cu diverse forme de manifestare artistice. Spatiul public devine o mare galerie in aer liber unde artistii gasesc modalitati noi de exprimare si interactiune.

In cadrul festivalului vor avea loc

• Expozitii de arte vizuale

• Interventii si instalatii de arta si arhitectura in spatiul public

• Expozitie de design romanesc contemporan

• Workshop-uri de creatie

• Spectacole de muzica, teatru, dans si proiectii de filme

Dzainar este magazinul-concept, destinat creatiei de produs din Romania.Dedicati culturii si identitatii romanesti, am creat  Dizainar ca loc de intalnire, creativitate, promovare si generare de cultura educata in domeniu, pentru un stil de viata mai bun si aprecierea valorilor in care credem. La noi, creativitatea specialistilor din design, arhitectura si arta, intalneste productia locala prin executie si calitate de nivel international.

 

Related posts

Camasa din denim, vedeta momentului in moda. 4 moduri de a o purta cu stil

Adina Meyers

Orașe mai curate și mai sănătoase prin colectare selectivă

Adina Meyers

Un nou mod de a cumpăra anvelope

Adina Meyers