LifeStyle

Dezvăluie frumusețea naturală a unghiilor tale cu Feminohelp Unghii!

Primăvara aceasta, unghiile tale intră în vacanța de frumusețe! Dacă sezonul rece ți-a afectat manichiura, atunci serul concentrat pentru regenerarea unghiilor și cuticulelor, Feminohelp Unghii, e tratamentul de care ai nevoie!

Sunt neplăcute momentele în care remarci că ți s-a stricat manichiura, mai ales atunci când nu urmează o nouă programare la salon. Dar mai tristă este clipa în care remarcăm că unghiile se exfoliază, devin fragile și se rup, ”ștergând” imaginea plăcută a unei manichiuri îngrijite.

Nu e de mirare că iarna observăm cel mai des acest lucru. Responsabili sunt factorii externi cumulați cu efectul diferitelor produse de colorare ale unghiilor care pot agresa unghiile. În mod natural, unghiile au un conținut scăzut de uleiuri și de apă, de aceea sunt mult mai predispuse să devină uscate și să se exfolieze în această perioadă.

Uită de mănușile cu care ai fi putut să-ți ascunzi manichiura în timpul iernii, pentru că primăvara aceasta Feminohelp Unghii devine aliatul tău de nădejde pentru un refresh al unghiilor tale!

Îngrijire intensă de la prima aplicare

Serul regenerează în mod eficient unghiile și cuticulele fragile și deteriorate. Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Datorită concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase. Aplicatorul sub formă de pensulă distribuie ușor și precis produsul, masând delicat unghiile și cuticulele, accelerând astfel penetrarea ingredientelor active ale serului.

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Prin aplicarea serului Feminohelp Unghii, vei menține un nivel optim de hidratare și un aspect sănătos al unghiei.

Bucură-te de efectul spectaculos al celor 5 uleiuri naturale ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate:

  • ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
  • ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
  • ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
  • ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
  • ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Feminohelp Unghii – Sănătatea înseamnă frumusețe!

Related posts

Program Zilele Filmului German

Adina Meyers

5 motive pentru a folosi un umidificator în această iarnă

Adina Meyers

Ce perne este de preferat să alegem?

Adina Meyers