LifeStyle

Design-ul romanesc “in fel si chip”

Design-ul este in toate aspectele vietii si ne influenteaza zi de zi – aceasta este conceptul sub care se desfasoara in acest an Conferinta de Design din cadrul Targului international de mobila, echipamente si accesorii BIFE-SIM.

Dupa “Design, Concept of Living” si “Design is pure lust”, organizatorii sunt pregatiti sa prezinte publicului o noua fata a Conferintei de Design, sub titlul “Life in Design”.

Abordand un concept nou, conferinta “Life in Design” va depasi sfera clasica a design-ului de mobilier, valorificand implicarile acestuia in toate aspectele vietii.

Astfel, pe 11 si 12 septembrie in Sala Iorga din Pavilionul C6, Romexpo, speakeri de renume vor schita design-ul in materie de grafica, media, mobilier, produs, afaceri, decoratiuni si multe altele.

Urmand principiul conform caruia “design” este in tot ceea ce ne inconjoara, toti cei din jurul nostru sunt arhitectii, respectiv designerii propriilor vieti sau alor noastre, prima zi de conferinta – 11 septembrie – va reuni invitati din domenii diverse (grafica, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definitia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezinta sub titlul “It’s all about design”.

Pentru cea de a doua zi, 12 septembrie, speakerii vor detalia tema “Design your home and world”, discutiile fiind orientate inspre domeniul design-ului de mobilier, de produs, industrial si catre arhitectura.

Accesul la conferinta este gratuit, in baza invitatiei sau a rezervarii transmise pe email.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.bife-sim.ro si https://www.facebook.com/Conferinta.Design

Related posts

LINIA Furniture – mobilier la comanda, din respect pentru design

Adina Meyers

Inovatia TROCAL 76 mm: design elegant si tehnologie de ultima generatie

Adina Meyers

Bucataria viitorului

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe