LifeStyle Retete

Desert de weekend: biscuiti cu portocale si ciocolata

Ingrediente:

100 g ciocolata neagra (tableta, poate fi si ciocolata neagra cu lapte)

130 g margarina

1 ou

50 g zahar

250 g faina

1 pliculet de zahar vanilat

1 pliculet praf de copt

coaja de portocala rasa

Citeste si: Tarta cu ciocolata: desertul rapid si delicios de weekend!

Mod de preparare:

Se amesteca bine faina cu praful de copt, apoi se adauga margarina, zaharul si oul. Ciocolata se taie in bucatele mici. In amestecul obtinut se adauga bucatelele de ciocolata, coaja rasa de la o portocala, se amesteca bine si se framanta un aluat moale.

Aluatul se pune intr-o folie de aluminiu si se lasa pentru aproximativ o jumatate de ora in frigider. Dupa ce s-a scos de la frigider, se presara faina, din aluat se intind foi cu grosimea de 5 mm, apoi se decupeaza forme de biscuiti patrate, inimioare sau rotunde (cu ajutorul unui pahar) care se aseaza in tava in care s-a pus o hartie de copt. Biscuitii se tin in cuptor 10-15 minute la o temperatura de 180 de grade. Pofta buna!

Material preluat de pe: http://www.culinar.ro

Related posts

Lanțul de cafenele Okfea lansează “Okfea cu flori” și conceptul de fix pricing pentru cocktailuri after-work

Adina Meyers

Sistemele de climatizare eficiente energetic sunt în creştere pe segmentul rezidenţial

Adina Meyers

Concert Grigore Leșe și cete de colindători – Așteptând Crăciunul – 4 decembrie, 2017, Teatrul Național ”I.L.Caragiale” din București, Sala Studio, ora 19:00

Adina Meyers