Ingrediente:
100 g ciocolata neagra (tableta, poate fi si ciocolata neagra cu lapte)
130 g margarina
1 ou
50 g zahar
250 g faina
1 pliculet de zahar vanilat
1 pliculet praf de copt
coaja de portocala rasa
Citeste si: Tarta cu ciocolata: desertul rapid si delicios de weekend!
Mod de preparare:
Se amesteca bine faina cu praful de copt, apoi se adauga margarina, zaharul si oul. Ciocolata se taie in bucatele mici. In amestecul obtinut se adauga bucatelele de ciocolata, coaja rasa de la o portocala, se amesteca bine si se framanta un aluat moale.
Aluatul se pune intr-o folie de aluminiu si se lasa pentru aproximativ o jumatate de ora in frigider. Dupa ce s-a scos de la frigider, se presara faina, din aluat se intind foi cu grosimea de 5 mm, apoi se decupeaza forme de biscuiti patrate, inimioare sau rotunde (cu ajutorul unui pahar) care se aseaza in tava in care s-a pus o hartie de copt. Biscuitii se tin in cuptor 10-15 minute la o temperatura de 180 de grade. Pofta buna!
Material preluat de pe: http://www.culinar.ro