p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Georgia; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Georgia; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 14.0px}p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 36.0px; font: 12.0px Georgia; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000; min-height: 14.0px}li.li1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px Georgia; color: #000000; -webkit-text-stroke: #000000}span.s1 {font-kerning: none}span.s2 {text-decoration: underline ; font-kerning: none; color: #0000ff; -webkit-text-stroke: 0px #0000ff}span.s3 {font: 12.0px Symbol}ul.ul1 {list-style-type: disc}

Pentru proiectarea spatiilor comerciale, arhitectii utilizeaza anumite materiale si elemente care sa sustina activitatea desfasurata in momentul finalizarii lucrarilor de constructie.

Odata terminate lucrarile de constructie, vor fi selectate elementele specifice pentru tamplarie PVC tinandu-se cont de cerintele proiectului, armonia decorului interior si preferintele beneficiarilor.

Principalele tipuri de tamplarie frecvent utilizate in proiectele de constructii destinate comertului

  • Tamplarie PVC

In prezent, cele mai raspandite modele de usi si ferestre utilizate pentru constructii noi si revitalizarea celor vechi sunt cele confectionate din PVC.

In ceea ce priveste confectionarea unor usi si ferestre solide, tamplaria este la fel de importanta din punct de vedere calitativ ca sticla utilizata.

Caracteristicile profilelor moderne de tamplarie includ: eficienta energetica prin izolatie fonica, termica si rezistenta si protectie impotriva focului/incendiilor.

  • Tamplarie aluminiu

Pe langa designul modern pe care il confera ferestrele si usile prevazute cu tamplarie din aluminiu sunt recunoscute si selectate pentru rezistenta si durabilitate, fapt care justifica decizia pentru aceasta optiune si investitiile facute.

Sistemele de tamplarie din aluminiu confera o nota de eleganta, recomandata pentru suprafete mari, amenajate cu aceste elemente de tamplarie, specifica spatiilor comerciale sau industriale.

Caracteristicile de constructie, amenajare si decor specifice unui spatiu comercial

Fiecare tip de spatiu va fi amenajat astfel incat sa corespunsa cerintelor generala impuse de modul de utilizare ulterior.

Astfel, un spatiu care va fi utilizat pentru activitati comerciale va fi cu greu decorat ulterior pentru a fi locuit si invers, iar un spatiu de birouri compartimentat corespunzator va fi cu greu adaptate necesitatilor unui spatiu de vanzare – magazin.

Care sunt trasaturile care diferentiaza spatiile comerciale de alte tipuri de spatii?

  • Spatiile comerciale imbina armonios functionalitatea si estetica

Un spatiu care nu atrage clientii nu va fi functional si invers: prin natura lor, spatiile comerciale trebuie sa atraga clientii, dar trebuie in acelasi timp sa corespunda si cerintelor impuse de aranjarea, prezentarea si expunerea produselor – rafturi si vitrine personalizate.

  • Dimensiuni pentru suprafete mari

In comparatie cu locuintele situate in ansamblurile rezidentiale, spatiile destinate activitatii birotice nu pot fi amenajate cu materiale si elemente existente in comert, cu dimensiuni prestabilite, impunandu-se efectuarea masuratorilor exacte si personalizarea vitrinelor, rafturilor si a elementelor de tamplarie magazin corespunzatoare.

Succesul companiei Securit – Parteneriate solide cu companii consacrate in confectionarea elementelor de feronerie si tamplarie

Cunoscuta pentru fabricarea sticlei securizate in atelierele localizate in Bucuresti, fabrica de sticla Securit promoveaza utilizarea materialelor calitative pentru realizarea elementelor de constructie potrivite atat pentru spatiile rezidentiale, dar si pentru cele comerciale si de birouri.

Astfel, sticla securizata este produse de expertii companiei in cadrul atelierelor specializate, iar pentru materialele auxiliare – sisteme de prindere, sustinere, elemente de deschidere etc – feroneria si profilele aluminiu sau PVC, Securit colaboreaza cu companii romanesti  – Extruplast si din Grecia  – Alumil (pentru profilele pentru tamplarie), elementele de feronerie fiind importate din Germania si Italia.

Puteti vizualiza cele mai recente proiecte realizate de expertii companiei SecuritInternational prin accesarea platformei online SecuriInternational.ro

Pentru plasarea unei comenzi, informatii si detalii suplimentare pentru anumite produse, dar si recomandari de specialitate oferite de catre consultantii Securit, telefonati la numarul:

021 321 31 77

Date de contact

  • E-mail – office@securitinternational.ro
  • Adresa – Str. Agricultori, Nr.113, Sectori 2, Bucuresti

Related posts

De ce să comanzi online scule și unelte?

Adina Meyers

Proiect 95 mp

Adina Meyers

5 idei de renovare ca să-ți faci casa mai sigură

Adina Meyers