Amenajari case Amenajari Interioare

Descoperă cât de multe lucruri încap într-un mic interior stil vagon

O casă mică, în formă de vagon a fost decorată de proprietari într-un stil romantic și boem. Aceasta se află într-o zonă rurală din Anglia, iar unul dintre marile avantaje ale locației este vederea directă către coastă. 

Interiorul nu este mare, dar compartimentare și alegerea pieselor de mobilier compensează pentru că proprietarii au tot strictul necesar la îndemână.

Un dormitor mare cu o baie luxoasă 

Dormitorul matrimonial are propria lui baie, cu o cadă luxoasă cu picioare și un duș. Aici este destul loc pentru două persoane. Patul mare, cu o saltea confortabilă nu te îndeamnă decât să îți iei teancul de reviste și ziare, cafeaua fierbinte aproape și să nu te mai dai jos din el. Pereții sunt placați cu lambriuri din lemn de calitate, cu nodurile foarte vizibile. Culorile sunt calde, alese din paleta roșului și a bejului, în timp ce iluminatul discret asigură o atmosferă intimă și romantică.

Din dormitor poți să ieși direct pe terasă

Din dormitor poți să ieși direct pe terasă, iar de aici ai ce să admiri. Casa este înconjurată de plante sălbatice și ierburi ornamentale care oferă un adevărat spectacol de culori naturale. Ușile principale ale locuinței se deschid direct spre o livada cu pomi fructiferi. Tot în grădina care înconjoară casă este și un iaz natural, unde proprietarii își scufundă picioarele obosite după plimbările lungi de vară.

Un living mic care dă spre bucătărie

Livingul și bucătăria sune legate, iar lipsa ușilor sau a pereților care ar fi despărțit cele două zone face ca spațiul să pară că este mai mare și respiră. Paleta de culori de aici este specifică stilului rustic: mobilierul de bucătărie este un gri frumos cu accente negre regăsite în mânerele sertarelor, în timp ce pata de culoare este asigurată de vesele roșie de bucătărie.

Micul living este compus dintr-o canapea de două locuri tot gri, câteva obiecte pentru o minimă depozitare și soba care asigură căldură, la nevoie. 

Sursa: Pinterest

Related posts

Aparatele electrocasnice reprezinta un adevarat sprijin in bucatarie

Adina Meyers

Si o baie mica poate sa fie functionala

Adina Meyers

7 idei pentru amenajarea unei gradini in stil englezesc

Adina Meyers