LifeStyle

Demonstratii in direct numai la Expo-Conferinta

Universitatea Transilvania din Brassov, Facultatea de Constructii, Incubatorul Tehnologic si de Afaceri  Produse si Tehnologii pentru Energie Durabila  ITA Pro-Energ, impreuna cu Grupul de presa Medien Holding si MiTek Romania, va invita la evenimentul organizat la Brasov, “Mansarda Perfecta” – Lemconstruct 2011, editia a 3-a. Expo-conferinta va avea loc vineri, 20 mai, incepand cu ora 10.00, in Aula Sergiu T. Chiriacescu a Universitatii Transilvania.

Evenimentul este adresat arhitectilor si proiectantilor, inginerilor constructori, studentilor de la arhitectura si de la facultatile de constructii, precum si producatorilor si comerciantilor de materiale pentru constructii din lemn si accesorii.

Din agenda evenimentului retinem: o demonstratie de exceptie privind montarea unei sarpante din lemn in numai 20 de minute, prezentarile invitatilor speciali, ale expozantilor, precum si ale studentilor. Expunerea realizarilor cadrelor didactice, studentilor, masteranzilor si doctoranzilor din cadrul Facultatii de Constructii, precum si din Incubatorul Tehnologic si de Afaceri ITA Pro-Energ vor aduce un plus de valoare evenimentului. Totodata, inginerii structuristi si arhitectii vor fi familiarizati cu programul RoofCon-TrussCon, cel mai dezvoltat program european de proiectare si calcul a structurilor din lemn.

Scopul expo-conferintei este de a imbunatati si eficientiza colaborarea dintre inginerii si arhitectii care proiecteaza structuri de lemn, pentru a gasi mijloace comune de a elimina blocajul dintre proiectare si executie.

Accentul va fi pus pe valorificarea optima a materialului lemnos pentru obtinerea unor structuri din lemn cu greutate redusa si rezistenta mecanica buna, cat si pe abordarea sarpantei ca element vital al unei constructii, prin oferirea de detalii de proiectare complete.

Expo-conferinta ofera firmelor de materiale de constructii din lemn posibilitatea de a participa ca expozanti, oferindu-le multiple beneficii de promovare si oportunitati de afaceri.

Participarea la expo-conferinta este gratuita. Mai multe detalii aici.

Partenerii evenimentului sunt: Fakro, Ursa Romania, Bochemie, Kronospan, Men at Work, Gerard Roofs, Emaster co., Rastra, Euro Plastic, Thermodul System si Coilprofil.

Despre Universitatea Transilvania din Brasov

Universitatea Transilvania din Brasov are misiunea de a forma specialisti cu pregatire superioara in domeniile stiintelor fundamentale, tehnice, economice, juridice, sociale, cultural si al sanatatii, precum si de a furniza cunostinte si servicii pentru societate..

Despre Medien Holding

Portofoliul Medien Holding include: cotidianul Romania Libera, site-ul www.romanialibera.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print si Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media.

Despre MiTek

MiTek este o companie multinationala – membra a Grupului Berskshire Hathaway U.S.A., cu filiala in Romania, nr.1 mondial detinand 75 % din piata de profil in productia de: programe de proiectare profesionale, desen si calcul structural, dedicate exclusiv industriei structurilor din lemn; organe de asamblare tip placa multicui; echipamente si furnizare de tehnologie pentru industria structurilor din lemn in sistem industrializat.

Related posts

Incepe numaratoarea inversa: BikeFest, 14-15 septembrie, parc Izvor

Adina Meyers

Igienă și curățenie în spitale și clinici medicale – Totul pentru sănătate!

Adina Meyers

Cum decorezi de Craciun spatiile mici. 6 solutii

Adina Meyers