Amenajari Interioare

Decoruri cu mobilier din sticla – Arhitectura moderna se bucura de avantajele utilizarii sticlei in proiectele de design interior

Sticla este un material cu proprietati exceptionale, fiind utilizat in prezent in domeniul constructiilor pentru modernizarea cladirilor, dar si a pieselor de mobilier care completeaza creatiile inedite ale marilor designeri de interior.

Pentru spatiile publice, de birouri sau amenajarea locuintelor, piesele de mobilier din sticla reprezinta o alternativa moderna si totodata accesibila pentru realizarea interioarelor luminoase, cu un plus de eleganta.

Utilizari multiple gratie avantajelor si proprietatilor caracteristice sticlei securizate

Piesele de mobilier din sticla pot fi utilizate pentru o multitudine de spatii, indeplinind cerintele de intimitate in cazul decorarii spatiilor rezidentiale, dar si pentru crearea spatialitatii centrelor comerciale, salilor de intalniri, spatiile de birouri etc.

Avantajele mobilierului din sticla

  • Durabilitatea extinsa

Spre deosebire de mobilierul clasic confectionat din lemn sau trestie, sticla nu este afectata de daunatorii specifici.

  • Fluiditate

O caracteristica remarcabila a integrarii mobilei din sticla in proiectele de design interior consta in fluiditatea conferita de transparenta acestor materiale care asigura un aspect spatios incaperilor amenajate.

  • Transmiterea luminii

Fie ca este vorba de sticla translucida, mata sau transparenta, mobilierul din sticla refracta si raspandeste lumina in interiorul incaperilor: pana la 80% din lumina naturala este transmisa in interiorul camerei, chiar si in zilele innorate.

  • Economisirea spatiului

Gratie transparentei si aspectului ingrijit oferit locatiilor amenajate, piesele de mobila fabricate din sticla creeaza incaperi aerisite si economisirea spatiului.

  • Varietatea culorilor si formelor

Mobilierul confectionat din sticla in atelierele companiei Securit este comercializat in forme si culori diverse, clientii putand opta pentru personalizarea pieselor solicitate, conform preferintelor in ceea ce priveste culoarea, dar si in functie de dimensiunile necesare amenajarii unui anumit spatiu.

  • Un material prietenos cu natura

Sticla este unul dintre materialele 100% reciclabile, nedegradandu-se in timpul procesului de reciclare, putand fi reciclat la nesfarsit fara pierderi de calitate sau puritate.

Fabrica de sticla Securit – Traditie si excelenta in prelucrarea sticlei securizate

Securit este una dintre companiile cu traditie care si-a mentinut standardele de calitate de-a lungul activitatii indelungate.

Infiintata in anul 1926, fabrica si-a actualizat permanent activitatea, in prezent prelucrand sticla si realizand proiecte de arhitectura si design interior, utilizand componente din sticla: geamuri securizate si tamplarie termopan, accesorii de prindere si montajul aferent, vitraje speciale si piese de mobilier.

Crearea diferitelor articole din sticla – utilizate pentru proiecte ample de constructii (scari si balustrade din sticla), lucrari de amenajare (cabine de dus, compartimentari din sticla) si proiecte de design interior (mobilier din sticla) – implica manevrarea atenta si prelucrarea sticlei securizate prin procedee speciale aplicate precum tratamentul termic in cadrul atelierelor de lucru de care dispune compania.

Angajatii companiei fabrica elemente din sticla de inalta calitate, conform tehnicilor si standardelor impuse, acest lucru permitand efectuarea unor comenzi pentru modele unice personalizate (aplicare diverselor tehnici ce vopsire si serigrafiere).

Proiectele complexe realizate de compania Securit pot fi vizualizate daca dati click aici

Pentru detalii si comenzi, puteti contacta telefonic unul dintre consultantii companiei la numarul de telefon:

021 321 31 77

Related posts

Pinum oferă consultanță în amenajări interioare de lux, integrând soluții personalizate Rimadesio și Lualdi

Adina Meyers

De la alegere la aplicare: Tot ce trebuie să știi despre vopseaua lavabilă

Adina Meyers

Farmecul arhitecturii săseşti la peste un secol de viață

Adina Meyers