Elegantă, sobră, prețioasă, amenajarea din imagini reflectă stilul de viață și mediul din care provin locatarii săi, o familie de gălățeni cu o bogată moștenire spirituală. Obiectele din argint, cristalurile, tablourile, toate au o poveste a lor, la fel și apartamentul în sine.

Text: Oana Voicu / Foto: Antonio Cioarek

La finalul a câteva luni stresante de renovări și amenajări supravegheate în detaliu, designerul Violeta Apostol împreună cu stăpâna casei rememorează momentele și etapele acestei „aventuri” cu final fericit. Apartamentul părea ostil și rece, așa că scopul noilor proprietari a devenit transformarea sa într-o locuință primitoare și confortabilă. Amenajarea nu a fost ușoară. Parcă nimic nu ieșea cum trebuie, așa că proprietara a apelat la un specialist în feng shui. Acesta a descoperit anumite energii negative, ce au fost evitate prin amplasarea mobilierului în anumite zone. De asemenea, pentru fiecare cameră s-a creat câte o schemă cromatică, de care designerul Violeta Apostol a trebuit să țină cont în amenajare. Elemente precum metalul, lemnul sau pământul nu puteau să lipsească nici ele, fiecare având un rol specific în crearea unui mediu echilibrat.

Prezentarea locuinţei o găsiţi în revista Casa Mea septembrie 2016.

Related posts

Un mic ghid pentru alegerea mesei de bucatarie ideale – Tine cont de toate sfaturile

Adina Meyers

Cum planifici amenajarea casei împreună cu partenerul / partenera?

Adina Meyers

Casa de vacanta in Poiana Brasov

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe