Interiorul a fost gindit atit din punct de vedere estetic cit si functional. Zona de zi este ampla, deschisa, cu spatii fluide, care comunica intre ele. Proprietarii au avut ca sursa de inspiratie numeroase reviste frantuzesti, in care si-au descoperit pasiunea pentru stilul provensal, nedorind un décor la moda ci un ambient in care sa traiasca cu placere si care sa ii caracterizeze.

Amenajarea nu este foarte unitara, intrucit s-a apelat la piese si elemente diferite ca stil dar care le-au placut sip e care au incercat sa le combine cit mai bine. Deoarece nu au gasit mobilierul de living pe care si-l doreau, proprietarii au achizitionat o canapea cu doua fotolii care se potrivesc cu stilul amenajarii. De asemenea au cumparat citeva piese de mobilier stil din lemn masiv, nefinisate, pentru ca ulterior sa le baituiasca si sa obtina astfel un aspect antichizat.

Cromatica in mai multe nuante ale peretilor a urmarit sa diferentieze fiecare spatiu al zonei de zi. Peretele de la intrare, vizibil din toate incaperile, a fost finisat cu o vopsea decorative tip stucco veneziano, care il pune foarte bine in valoare. De asemenea pentru a fi mai interesant a fost prevazut cu nise adinci, placate cu lemn precum si cu aplice in forma de felinar, cu aspect patinat.

Pentru amenajare si décor s-au folosit mult materiale naturale, intre care lemnul, ceramica si fierul forjat pentru scaunele din dining si balconul de pe terasa, iar ca si culori predomina galbenul.

Related posts

4 mari provocari cu care o familie numeroase se confrunta intr-un apartament si cum pot fi rezolvate

Adina Meyers

Funcționalitate și design într-un studio de 51 de metri pătraţi

Adina Meyers

Casa ta poate fi colorata, chiar foarte colorata

Adina Meyers