Home

De ce este important să alegi o vopsea lavabilă inovatoare

Când te muți într-o casă nouă sau o renovezi pe cea veche, o etapă importantă a amenajării constă în zugrăvirea încăperilor.

Pentru a obține acei pereți albi imaculați, așa cum îți dorești, este necesară o vopsea lavabilă performantă. În plus, un produs inovator asigură în același timp performanță tehnică, excelență în utilizare și o menținere a culorii de cel puțin câțiva ani.

De exemplu, Policolor oferă un produs inovativ pentru DIY, și anume Spor Formulă Nouă. Cu o garanție de 5 ani a rezisteței albului, această vopsea lavabilă nu necesită revopsire pe termen lung. Produsul conține ingrediente noi, de ultimă generație, capabile să redea un alb unic, curat, așa cum și-l doresc atât meșterii, cât și consumatorii finali.                

Produs premium care devine fluid prin omogenizare

Spor Formulă Nouă este o vopsea tixotropă, care devine fluidă după omogenizare, nu curge, se întinde și se aplică foarte ușor. Vopseaua nu lasă urme, acoperă perfect și, pentru că albul este o culoare care nu se demodează niciodată, se potrivește pentru orice stil de design interior. Lavabila Spor Formulă Nouă se colorează computerizat în nuanțe pastel, cu Policolor Sistem de colorare.

Punctul forte și noutatea absolută a acestui produs constau în rezistența de 5 ani a albului generos, garantată de producător și care a fost acordată în urma testelor de îmbătrânire accelerată UV în laborator, studiu realizat totodată și comparativ cu alte vopsele din categorie.

Spor este un brand contemporan, un partener de încredere care a trecut cu succes testul timpului și care corespunde tuturor nevoilor românilor de a avea o casă frumoasă și sănătoasă.  

 

Related posts

Sfaturi Pentru Folosirea Fierastraului Circular

Adina Meyers

KBE 88, solutia inteligenta pentru o izolare termica optima

Adina Meyers

Cum pregătești cea mai tare seară de film, chiar la tine în living?

Adina Meyers