Amenajari Interioare

De ce este fotoliu de masaj o investitie care merita?

Motivele pentru care fiecare locuinta ar trebui sa aiba propriul fotoliu de masaj sunt numeroase. Aceste echipamente moderne ce inglobeaza tehnologie de ultima generatie sunt de interes major pentru publicul roman, intrucat reusesc sa duca relaxarea la un nivel profesional. Atunci cand timpul nu permite o sesiune de masaj in cadrul salonului specializat, fotoliul reprezinta alternativa preferata si la indemana.

In fapt tehnicile pe care le inglobeaza un astfel de fotoliu depasesc in performante masajele clasice realizate de maseuri intrucat fiecare tip in parte vine in varianta imbunatatita, dar si neobosita, ce ofera continuitate pe toata durata sesiunii.

Cand vine vorba despre o astfel de achizitie, un reper popular pentru romani este Masatto. Acest furnizor si totodata producator pune la dispozitia celor interesati scaune si fotolii masaj dintre cele mai complexe, performante si inteligente, care promit sesiuni de relaxare inegalabile.

Fotoliul de masaj – nelipsit din locuintele romanilor

Efectele pe care un asemenea dispozitiv le are asupra organismului uman sunt numeroase si deosebit de benefice.

Atat cei cu un stil de viata sedentar, cat si cei care nu au prea mult timp la dispozitie pentru antrenamente fizice, regulat, gasesc intr-un astfel de fotoliu de masaj profesional un adevarat aliat. Este de real folos in ceea ce priveste corectarea unei pozitii deficitare, respectiv eliminarea durerilor de spate cauzate de aceasta sau de pozitia sezut pentru un timp prea indelungat.

Atat durerile de scurta durata, cat si cele cronice (precum cifoza, hernia de disc, spondiloza) sunt ameliorate, iar starea fizica insemnat imbunatatita atunci cand cei in cauza urmeaza un program de masaj regulat. Exista de altfel proceduri de masaj special destinate unor astfel de probleme. Vizeaza un astfel de fotoliu si alte afectiuni, mai mult sau mai putin frecvent intalnite, precum spasmele musculare, durerile de gat.

Polaris, Dominus, Vega si Zeta sunt doar cate exemple de fotolii by Masatto cunoscute si apreciate de publicul larg pentru eficienta lor vizavi de imbunatatirea starii generale de sanatate fizica, dar si a celei psihice deopotriva.

Avantajos cand vine vorba despre o astfel de investitie este faptul ca nu mai exista grija pentru programari, sacrificarea timpului dedicat altor sarcini pentru a traversa orasul pana la salonul de masaj profesionist, timpul si banii pe care ii presupune aceasta varianta. Poate fi amplasat in orice incapere din locuinta, asigurand o estetica ireprosabila. Oricine se poate bucura de o sesiune de masaj relaxanta in confortul casei proprii, ori de cate ori simte nevoia.

Spre deosebire de varianta salonului de masaj, aceasta asigura un nivel inalt de intimitate. Nu mai exista problema jenei resimtite din cauza nevoii de a renunta la haine in fata maseurului, pentru a aplica tehnicile potrivite asupra zonelor de interes. De toate acestea se ocupa fotoliul, tinuta fiind la libera alegere a beneficiarului.

Disponibile si in showroom-urile Masatto din tara, aceste fotolii pot fi testate si analizate pentru a avea siguranta ca modelul vizat este si cel ce se pliaza cel mai bine pe nevoi si preferinte. Mai multe informatii pot fi furnizate celor interesati de catre un reprezentant Masatto.

 

Related posts

Cum sa renovezi o casa veche cu ferestre de mansarda

Adina Meyers

Casa modernă cu accente clasice

Adina Meyers

Merita sa investesti intr-o masina de spalat cu uscator?

Adina Meyers