Amenajari Exterioare Balcon si terasa

De ce e important sa aveti un plan de amenajare

Atunci cand initiati demersul de renovare sau amenajare a unei locuinte sau chiar si al unei singure incaperi, trebuie sa stiti din start ceea ce doriti: stilul pentru care optati, atmosfera pe care o vizati, precum si nevoile pe care trebuie sa le intampinati.

Este de notat ca aceste lucruri nu se stabilesc pe parcurs, caz in care veti suferi pierderi financiare si neplaceri. De aceea, cum toti tinem la bugetul nostru si tindem sa il gestionam cu din ce in ce mai multa grija, este indicat sa luam decizii clare inca de la inceput.

In primul rand, fie ca apelati la un specialist sau nu, e important sa aveti un plan de amenajare, un proiect pe care sa il urmati, aeasta inseamnand definirea stilului abordat, cromatica, amplasarea mobilierului si chiar distribuirea luminii. In functie de acestea, vom lua urmatoarele deciziile, care incep chiar cu finisajele. Ele asigura fundalul, baza pe care se construieste decorul si de aceea importanta lor nu trebuie minimalizata.

Ideal ar fi sa apelati la sfaturile unui designer, deoarece in felul acesta lucrurile se simplifica, iar sansele de reusita sunt mai sigure. Insa asta nu inseamna ca daca va amenajati singur locuinta, ar trebui sa va limitati la pereti albi, parchet „cires” sau decor wenge. Indrazniti sa ganditi in afara tiparelor „sigure”, a formulelor clasice si sa optati pentru combinatii care sa va reprezinte!

Related posts

Este sezonul grătarelor!

Adina Meyers

Grupul spaniol Porcelanosa a deschis un showroom in Bucuresti in parteneriat cu Delta Studio, in urma unei investitii de aproximativ o jumatate de milion de euro

Adina Meyers

Cum alegi cel mai bun gratar de gradina pentru nevoile tale

Adina Meyers