LifeStyle

Expozitia de pictura “Elemente” a artistei Valeria Diaconu

Danaartgallery si Opera Nationala Bucuresti va invita sa vizitati in perioada 14.02 – 07.03.2011,  Expozitia de pictura  “Elemente” a artistei Valeria  Diaconu.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 21.02.2011 incepand cu ora 18.00

Seria de lucrari  prezentate in cadrul acestei expozitii reprezinta un demers pictural ce are ca sursa de inspiratie elementele naturale (pamantul, apa, focul, aerul).

In conceptia artistei, aceste elemente alcatuiesc universal material vazut ca un sistem complex si complet. Diferitele combinatii dintre aceste elemente si legaturile dintre ele simbolizeaza infinita diversitate a fiintelor sau a manifestarilor, dar si continua evolutie de la o combinatie la alta, in functie de predominanta unuia sau altuia dintre elemente.

Prin aceasta expozitie artista reaminteste importanta acestor elemente care ne marcheaza viata fiecaruia dintre noi, ele regasindu-se pretutindeni in jurul nostru, dar pe care noi de cele mai multe ori le ignoram.   

Expozitia face parte dintr-o serie de evenimente menite sa marcheze implinirea unui an de la lansarea proiectului Danaartgallery si beneficiaza de  sustinerea Operei Nationale Bucuresti,Teatrului Masca, Hotel Epoque, club La Scena  a companiei Murfatlar, companiei Xerox, firmei Rembrandt Graphic-Centre, site-ului Hopa-Sus precum si a partenerilor media: Senso TV, Sapte Seri, Igloo media, Port.ro, Metropotam, Casa mea, Modernism, Vernisaje.ro, 4 arte, Artactmagazine, Calendar evnimente, Pr wave, Acasa.ro, e- Voila, Glare magazine, Artboom, Art business, Observator Cultural, Neaparat.ro.

Related posts

Romania, in TOP3 cele mai dinamice piete din Europa pentru tigla GERARD

Adina Meyers

Licitatie Artmark in luna septembrie

Adina Meyers

Cum puteti obtine ferestre mai mari, mai sigure, mai luminoase?

Adina Meyers