Amenajari Interioare

Daikin Emura este recunoscut pentru design remarcabil in cadrul iF Awards

Sistemul de aer conditionat Daikin Emura a primit inca o data recunoastere pentru design exceptional in cadrul premiilor de excelenta in design iF Awards.

Astfel, acesta isi consolideaza pozitia ca un icon in design si lider in domeniul solutiilor de climatizare, iar numeroasele premii obtinute evidentiaza importanta inovatiei Daikin pentru industria de profil.

Daikin Emura a fost unul dintre cele 5.000 de produse din 53 de tari care au fost evaluate in cadrul editiei din acest an a premiilor de excelenta in design iF Awards de catre un panel international de experti in domeniu. Sistemul a fost selectat datorita calitatii designului, finisajelor, materialelor folosite, nivelului de inovatie, caracterul prietenos cu mediul, functionalitate, ergonomie si siguranta.

Premiul iF Awards este cel mai recent dintr-o serie intreaga de recunoasteri ale sistemului Daikin Emura, acordate inca de la lansarea acestuia de acum un an. In 2014, sistemul a primit recunoasterea Focus Open si a fost premiat in cadrul competitiei Good Design Awards, obtinand premiul Good Design Tick pentru a doua oara. Mai mult, Daikin Emura a primit in acelasi an premiul Red Dot, recunoscut si extrem de ravnit la nivel mondial pentru design de produs datorita aspectului sau, a functionalitatii si a caracteristicilor care il fac prietenos cu mediul. Mai recent, sistemul a primit si o mentiune speciala in cadrul German Design Award 2015.

Proiectat si fabricat in Europa, pentru a indeplini nevoile specifice ale pietei europene, Daikin Emura imbina cu succes designul european si tehnologia japoneza. Datorita tehnologiei inovatoare a compresorului, sistemul livreaza eficienta energetica sezoniera la un nivel de exceptie, pana la clasa A+++. Extrem de silentios, cu nivel de zgomot de pana la doar 19dB, acesta asigura un somn linistit. Unitatea este disponibila in doua versiuni, cu refrigerant R-32 sau R-410A.

Tehnologiile avansate includ functia “ochi inteligent”, care optimizeaza performanta si confortul sistemului raportat la gradul de ocupare al camerei in care este amplasat, directionand fluxul de aer intr-o maniera care permite minimizarea curentului si reducerea consumului de energie.  Unitatea Daikin Emura poate fi controlata de pe tableta sau smartphone, prin intermediul aplicatiei Online Controller (disponibila atat pentru sistemele Android si iOS).

Pozitionand compania Daikin ca un lider incontestabil in inovatie, sistemul Emura ofera eficienta energetica superioara si confort printr-un mix care aduce rafinament si distinctie oricarui interior.

Pentru mai multe informatii despre DAIKIN vizitati www.daikin.ro.

Related posts

Cum iti poti decora casa cu opere de arta

Adina Meyers

Amenajeaza bucataria ergonomic

Adina Meyers

Top 7 sfaturi pentru o bucatarie mai spatioasa

Adina Meyers