Practic

Cutiile din ratan: cum sa depozitezi inteligent

Cea mai mare problema cu care se confrunta oricine in amenajarea ambientului este depozitarea obiectelor de mici dimensiuni.

„Oricine are in casa diverse obiecte marunte, de care nu se poate desparti, dar care nici nu isi gasesc niciodata un loc special. Spre exemplu, o palarie primita de la o bunica, scrisori de la prietenii din liceu, stilolul de la primul examen. Tocmai din acest motiv, recomandarea noastra este ca din nicio casa sa nu lipseasca o cutie din ratan”, este de parere Marius Serbanescu, director de achizitii al Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental.

Ratanul este de ceva timp in topul tendintelor in amenajarea interioara, datorita versalitatii sale si aspectului natural. Fie ca este in nuante deschise sau mai puternice, sau chiar daca are si mici insertii de metal, acesta poate fi inclus in orice tip de ambient.

Citesti si: Cum creezi spatii de depozitare intr-un dormitor mic

„In camera de zi este bine sa existe un loc unde sa depozitam revistele sau decoratiunile tematice, cum e tipul celor de Craciun. Intr-un cufar de ratan le putem ‘ascunde’ si totusi putem avea acces rapid la ele”, adauga Marius Serbanescu.

Si in dormitor o astfel de ladita poate fi locul ideal pentru aranjat obiecte de toaleta si chiar divsere textile precum paturi sau perne decorative. Un astfel de cufar poate fi folosit cu succes chiar si in bucatarie, pe hol sau in baie.

Citesti si: 10 idei geniale pentru o casa organizata

Chiar si intr-un birou ratanul poate fi solutia salvatoare pentru dosare, cutii de creioane sau agende.

„Indiferent de stilul de amenajare adoptat, cufarul de ratan poate fi combinat cu alte decoratiuni in culori pale sau nuante puternice. In acest fel colturile in care este plasat capata un aer unic”, spune Marius Serbanescu.

Depozitarea in aceste cutii este foarte eficienta, iar accesul la obiecte este rapid. In plus, ratanul este un material rezistent in timp, usor si nu se deterioreaza rapid. Acesta se curata usor si, fiind lucrat manual, are acea amprenta ce ii da unicitate si personalitate.

 

 

 

Related posts

8 beneficii pe care le are o canapea extensibilă

Adina Meyers

De ce să cumperi, de unde şi cât costă un purificator SHARP Plasmacluster

Adina Meyers

15 tipuri de amenajari moderne de baie

Adina Meyers