Exista inca posibilitati sa personalizezi incaperile cu o investitie si efort minim astfel incat sa te simti ca acasa si intr-un apartament pentru care platesti chirie.

Oricine isi poate amenaja si decora locul in care locuieste, dupa bunul plac cu o cheltuiala minima dar cu un efect maxim. Specialistii va recomanda sa apelati la cateva trucuri care sa creeze spatiu, lumina si sa dea personalitate apartamentelor inchiriate.

Printre cele mai la indemana secrete sunt amplsarea unor oglinzi de dimensiuni mare care sad ea impresia ca incaperile sunt mai spatioase decat in realitate. Partea cea mai buna este ca ramele oglinzilor pot fi realizate in functie de propriile gusturi, fapt care va conferi unicitate interiorului.

Intr-un apartament inchiriat aveti grija sa nu aduceti multa mobila si nici sa nu exagerati cu decoratiunile pentru ca un spatiu mic se umple repede si apoi va puteti simti sufocat sau incorsetat de propriul apartament.

Tot pentru a schimbare radicale cu o investitie modica puteti schimba culoarea peretilor prin aplicarea tapetului sau prin vapsirea acestora intr-o nuanta care sa va caracterizeze. Decoratiunile mici dar de impact sunt alte detalii care vor spune multe despre propria ta personalitate in fata invitatilor. Lumanarile, ramele foto, figurinele din cristal sau argint, pernele sau covoarele te vor face sa te simti bine si intr-un apartament pentru care platesti chirie. 

Related posts

Amenajarea bailor de dimensiuni reduse

Adina Meyers

De ce să adaugi o extra-securitate ferestrelor tale?

Adina Meyers

Alegerea combinei frigorifice – 8 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a lua decizia potrivita pentru casa ta

Adina Meyers