Home

Cum sa reciclezi sticlele din casă într-un mod inedit

Cu totii am avut acasa, cel putin o data, sticle pe care nu stiam la ce sa le folosim. Dar cu putina imaginatie si cateva materiale, sticlele pot fi transformate in adevarate opere de arta cu care poti sa-ti infrumusetezi casa. De la vaze de flori pana la suporți pentru lumânări, toate pot fi făcute cu ajutoul sticlelor vechi din casă.

De exemplu, aceste proiecte propuse de Buzzfeed.com sunt exact la ce ne referim mai sus. Transformati sticlele de vin, bere, lapte sau apa in obiecte decorative pentru casa dumneavoastra. Cu o singura cutie de vopsea si putin talent la desen puteti picta sticle pe care sa le folositi pe post de vaze ulterior. Daca urmariti un look putin mai traditional si vreti sa va asigurati si ca sticlele nu se vor sparge usor, aplicati aracet sau adeziv pe sticle si invelitile in sfoara colorata.

Daca va incumetati sa faceti desene mult mai elaborate atunci optati pentru oja de unghii sau macar pensulele din acestea.  

De asemenea, puteti sa transformati sticlele in sfesnice fixand in ele lumanari colorate.

Din dopurile de sticle puteti face din ele suporturi de pahare haioase sau magneti de frigider inauntrul carora pictati ceva sau puneti o poza. Daca vreti sa duceti acest proiect la nivelul urmator, atunci chemati cativa prieteni la voi si realizati o intreaga tablie de masa din capace de sticle de bere sau suc. 

Related posts

10 modele de biblioteci pentru living

Adina Meyers

8 preparate culinare franțuzești de încercat! De la aperitive, la feluri principale și deserturi – FOTO

Adina Meyers

Cum construiti singur o cismea

Adina Meyers