Solutii Constructive

Cum sa iti gasesti rapid un apartament de inchiriat in Bucuresti

Cand vine vorba de apartament de inchiriat in Bucuresti, lucrurile sunt putin complicate pentru ca este destul de greu sa gasesti un apartament pe placul tau, in zona dorita, cat mai aproape de facultate sau de locul de munca, cu un proprietar rezonabil cu care te poti intelege si care sa se incadreze si in bugetul tau. De multe ori, trebuie sa faci anumite compromisuri pentru a gasi cat mai repede un apartament de inchiriat in Bucuresti. Si atunci cand il gasesti pe cel potrivit, trebuie sa bati palma cu proprietarul pe loc pentru ca altfel risti ca peste cateva ore acesta sa nu mai fie disponibil.

Lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand vrei o locuinta inchiriata

Atunci cand vorbim de apartamente de inchiriat in Bucuresti, vorbim de fapt de o cursa contra cronometru. Sunt destul de multe apartamente disponibile pe piata imobiliara, dar se dau extrem de repede, asa ca trebuie sa fii cu ochii in patru ori de cate ori apare listat un nou apartament de inchiriat si sa iei legatura cu proprietarul cat mai repede pentru a-l viziona. Daca te grabesti si ai nevoie cat mai repede de un loc in care sa stai, poti apela la o agentie imobiliara, dar ar trebui sa stii ca aceasta actiune vine la pachet cu anumite dezavantaje. Primul dezavantaj al agentiilor imobiliare este comisionul pe care il percep. A nu se intelege ca nu suntem de acord cu existenta acestui comision pentru ca este normal sa platesti pentru anumite servicii pe care le doresti. Insa, de multe ori, acest comision este cat jumatate din pretul chiriei pe o luna intreaga si atunci te gandesti daca chiar merita sa apelezi la un agent imobiliar care sa faca treaba in locul tau. In plus, se intampla de multe ori sa mergi la vizionari de apartamente de inchiriat in Bucuresti impreuna cu agentul imobiliar si sa descoperi ca nu e deloc asa cum ti-ai imaginat, lucru ce se traduce prin timp pierdut pe care l-ai fi putut valorifica in cautarea pe cont propriu al unui apartament care sa coincida cu nevoile tale.

Exista si agenti imobiliari care te sperie si te fac ori sa platesti mai mult pentru un apartament de frica ca nu vei gasi altceva mai bun ori te fac sa renunti repede la cautarea unui apartament intr-o anumita zona pentru simplul fapt ca este aproape imposibil sa gasesti acolo un apartament decent care sa se incadreze in bugetul tau. Sa nu mai vorbim de telefoanele pe care le vei primi in viitor de la agentia imobiliara pentru a te instiinta de anumite oferte pentru ca in momentul in care apelezi la o astfel de agentie, e clar ca numarul tau de telefon va fi introdus in baza lor de date.

Exista o solutie mai buna pentru a gasi un apartament de inchiriat in Bucuresti pe placul tau si aceasta solutie este de fapt reprezentata de site-urile care se ocupa cu intermedierea vanzarilor sau inchirierilor de case si apartamente. Este adevarat ca ai nevoie de ceva timp pentru a cauta pe cont propriu apartamentele din zona dorita, dar cel putin vei economisi timpul pierdut in trafic si cu vizionarile apartamentelor care nu te interesau. Prin intermediul acestor site-uri specializate, poti viziona poze cu apartamentul pentru a sti exact daca se merita sa te deplasezi pana la apartament pentru a discuta cu proprietarul sau nu. In plus, banii pe care ii economisesti cu comisionul agentiei imobiliare ii poti investi in amenajarea apartamentului si transformarea lui in „acasa”.

Related posts

Cum modificam peretii fara sa periclitam siguranta casei

Adina Meyers

Ferestre de mansardă sau lucarnă? Alege inteligent!

Adina Meyers

GEZE lansează noul sistem de acționare Slimchain 230 V pentru o ventilare completă

Adina Meyers