In zilele noastre, living-ul este camera in care toti membrii familiei se aduna la sfarsitul zilei, pentru a discuta si pentru a se relaxa impreuna, dar si locul in care ne invitam prietenii in timpul liber, scopul principal fiind acela de a face pe toata lumea sa se simta confortabil, insa fara a “sacrifica” frumusetea unui spatiu decorat cu bun gust.

O metoda potrivita prin care te poti simti bine cu adevarat atunci cand te afli in living-ul tau este sa incluzi in camera un fotoliu de masaj profesional de la Komoder. Desi, la prima vedere, acest pas poate parea complicat, lucrurile sunt cat se poate de simple.

In cele ce urmeaza, cu ajutorul specialistilor de la Komoder, iti oferim cateva sfaturi care te vor ajuta sa integrezi un fotoliu de masaj in living, astfel incat sa amenajezi o sufragerie confortabila si functionala, in care sa te poti rasfata ori de cate ori simti nevoia de putina odihna.

Amplaseaza fotoliul de masaj de la Komoder intr-o zona retrasa a livingului 

Cel mai important rol al unui fotoliu de masaj este sa te ajute sa te relaxezi timp de cateva minute, atunci cand semnele oboselii se rasfrang asupra organismului. De aceea, este bine sa amplasezi produsul intr-o zona cat mai linistita a living-ului, departe de agitatia din casa. In acest fel, te vei putea bucura de o sedinta de masaj in adevaratul sens al cuvantului, fara sa fii deranjat de persoanele sau zgomotele din jur.

In schimb, daca preferi sa beneficiezi de avantajele unui fotoliu de masaj in timp ce te uiti la televizor sau urmaresti filmul preferat pe calculator, il poti amplasa fara probleme in apropierea canapelei sau a coltarului.

Alege un fotoliu de masaj intr-o culoare potrivita

Un criteriu esential atunci cand vine vorba despre amenajarea living-ului este, fara doar si poate, alegerea culorilor potrivite pentru a crea un spatiu placut din punct de vedere vizual. Acest lucru inseamna ca si fotoliul de masaj trebuie sa contribuie la stabilirea echilibrului cromatic. Incearca sa alegi un fotoliu de masaj realizat in nuanta adecvata. Pe piata de profil exista o varietate de modele in acest sens, de la bej, negru, gri sau maro, pana la portocaliu, rosu, visiniu sau mov, asa ca nu va fi greu sa il gasesti pe cel potrivit.

Foloseste corect lumina in locul in care e pozitionat fotoliul de masaj 

Cu ajutorul corpurilor de iluminat adecvate, poti amenaja un spatiu corespunzator pentru utilizarea fotoliului de masaj in conditii optime. Asadar, este bine sa nu luminezi prea puternic locul din living in care este amplasat fotoliul, pentru a nu diminua efectele sale. In schimb, alege o lampa eleganta, simpla, care sa ofere o lumina de intensitate medie si care sa se asorteze si cu celalalte obiecte de mobilier din sufragerie.

Komoder comercializeaza fotolii de masaj de calitate 

Magazinul online Komoder are in portofoliu sute de modele de fotolii de masaj ideale pentru relaxare. Acestea sunt disponibile in tot felul de culori, astfel incat oricine sa poata gasi aici produsul de care are nevoie pentru acasa. In plus, fotoliile de masaj oferite de Komoder sunt elegante, robuste si au un design deosebit, pentru a se incadra perfect intr-un living special.

 

 

 

Related posts

Eficienţă energetică cu sistemele de climatizare Avi Compact

Adina Meyers

Casa mica si confortabila

Adina Meyers

„Mozaic” de stiluri intr-o bucatarie primitoare

Adina Meyers