Decor LifeStyle

Cum să alegi un brad artificial de Crăciun? 

Pom de Crăciun din plastic ieftin, brad artificial acoperit cu zăpadă, brad artificial cu ghirlandă led sau luminoasă sau chiar cu zăpadă care cade, există pomi pentru toate gusturile. Cu sau fără decor, puțin sau foarte asemănător cu un brad natural, iată un sfat pentru alegerea celui mai frumos brad artificial.

Cele mai comune tipuri de arbori artificiali

Compus în principal dintr-un cadru metalic acoperit cu ace din PVC, bradul artificial este primul aliat al oamenilor care își doresc un rezultat rapid și estetic. Cu toate acestea, este important să îl alegi în funcție de dorințele tale, de locația pe care i-ai rezervat-o și de atmosfera pe care vrei să o dea.

Copac verde artificial: must-have standard

Seamănă cu bradul natural de Nordmann sau chiar cu bradul de molid pe care îl găsești în pădure. Este ideal pentru un decor în culori tradiționale de Crăciun. Decorat în roșu și verde cu o notă de aur, este modelul perfect pentru a-ți retrăi copilăria.

Arborele verde acoperit de zăpadă: copacul alb alb

La fel ca si bradul de plastic verde, este recomandat pentru un decor în culorile tradițiilor de Crăciun, vârfurile crengilor sunt albe imitând un brad acoperit de zăpadă.  Există și brazi artificiali care imită roua dimineții sau creează un efect de îngheț, o impresie de copac adevărat în sufrageria ta.

Pomul de Crăciun negru sau roșu: bradul modern

Acești brazi sunt colorați complet în negru, roșu, albastru sau roz. Departe de bradul genealogic tipic de Crăciun, acesta își găsește totuși locul în casele cu decor modern. Ideal pentru decorațiuni argintii sau aurii, acest brad la modă poate fi totuși combinat cu multe culori. Emană un aspect foarte chic, spiritul festiv este garantat!

Bradul împodobit

Foarte practic pentru persoanele cu mobilitate redusă pentru care agățarea steluței în vârful bradului este o adevărată provocare, bradul împodobit este, după cum sugerează și numele, deja împodobit la despachetare. Disponibil în mai multe culori și cu diverse decorațiuni, trebuie doar să îl desfaci și gata! Ghirlandele ușoare și globurile de Crăciun sunt instalate într-un timp remarcabil. Este o economie reală de timp.

Bradul cu becuri LED

La jumătatea distanței dintre tradiționalul brad artificial verde standard și bradul artificial împodobit, bradul cu becuri LED intermitente integrate  sau bradul cu fibră optică oferă un aspect pe care tinerii și bătrânii îl apreciază în mod deosebit. Ghirlande și globurile clasice îi vor completa podoaba.

Arborele artificial cu conuri de pin

Situat între bradul de Crăciun din plastic decorat și bradul standard din plastic, îți plac tradiționalele sale conuri de pin suspendate la capătul ramurilor. Argintiu sau auriu, puse în valoare de o panglică roșie de Crăciun pe un fundal de ramuri verzi intense sau albe flocate, aproape că ai uitat că magia Crăciunului stă în detaliul simplității.

Calitatea unui brad artificial de Crăciun

Achiziționarea unui brad artificial nu este banal, îți dorești ca acesta să reziste în timp și, prin urmare, să-l poți folosi de la un an la altul. Este important nu numai să cauți cel mai mic preț, ci și cel mai bun raport calitate-preț.

Related posts

Aliatul tău în lupta împotriva prafului vine de la Rowenta

Adina Meyers

Decoruri artistice cu faianță pictată

Adina Meyers

Treptele Unirii, un recital de Emil Boroghină, în turneu la Ierusalim

Adina Meyers