După opt ani petrecuți la Casa Albă, familia Obama a ales să se mute într-un cartier exclusivist din Washington, D.C. Numele cartierului, Kalorama, vine din limba greacă și înseamnă "priveliște frumoasă". Cinci președinți de stat ai SUA au locuit aici de-a lungul vremii. Este vorba despre: Woodrow Wilson, William Howard Taft, Franklin D. Roosevelt, Warren G. Harding și Herbert Hoove. Iar din decembrie 2016, inclusiv Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, locuiește în acest cartier, într-o casă cu șase dormitoare, alături de familia ei. 

28 de ambasade își au sediul în acest cartier, așa că securitatea este bine asigurată în zonă.

Casa în care va locui de acum înainte familia Obama are opt dormitoare, nouă băi și zece locuri de parcare. Curtea din spate are și ea dimensiuni generoase, fiind perfectă pentru petreceri și grătare în aer liber. 

Un apartament a fost deja pregătit pentru Marian Robinson, mama lui Michelle, care urmează să se mute alături de ei.

Michelle și Barack nu au cumpărat această proprietate, ei au închiriat-o de la Joe Lockhart (consultant în comunicare) și soția acestuia Giovanna Gray (editor la revista Glamour). Cei doi din urmă se vor muta în Manhattan, New York unde Lockhart a obținut un nou job.

Despre proprietate, jurnaliștii de la townandcountrymag.com spun că valorează 6.35 milioane de dolari.

Despre interior

Imaginile sunt din 2014, dar ne putem face o idee generală despre cum arată interiorul în care se mută familia Obama. Spațiile generoase sunt specifice caselor americane, iar cea de față nu face excepție. Mobilierul și decorațiunile sunt clasice. Paleta de culori este restrânsă la griuri, bejuri, cu foarte mici accente strălucitoare. 

Cu siguranță cu Michelle Obama va personaliza spațiul după propriul gust, astfel încât acesta să îi reprezinte în totalitate. 

Planuri de viitor

În ultimele zile, Michelle și Barack Obama au avut mai multe ieșiri publice în care și-au luat la revedere și au mulțumit poporului american pentru susținere. După o binemeritată vacanță, aceștia au declarat că vor să lanseze o fundație care să le poarte numele și care va servi cetățenilor americani, de la care așteaptă sugestii.

Foto: townandcountrymag.com

Related posts

Ai pod? Foloseste-l

Adina Meyers

5 idei simple pentru a crea un decor exotic

Adina Meyers

Masuta de toaleta, lux la feminin

Adina Meyers