Solutii Constructive

Confort total in mansarda!

Daca aceste „simptome” se regasesc vara si in mansarda dumneavoastra dotata cu ferestre VELUX, nu trebuie sa va ingrijorati. Roletele exterioare sunt extrem de eficiente in perioadele fierbinti ale anului, reducand caldura cu pana la 95%.

Roletele se monteaza pe exteriorul ferestrei de mansarda si pot fi actionate fie manual, electric sau cu ajutorul energiei solare. Au in componenta lamele din aluminiu (tip sandvis) umplute cu spuma poliuretanica, fapt ce asigura cea mai buna eficienta termica pe tot parcursul anului, vara fiind un adevarat scut impotriva caldurii iar iarna impotriva frigului.

Rulate partial sau total, pot crea o atmosfera intima si relaxanta deoarece ventilatia incaperii este posibila si in aceasta situatie, fereastra putand fi deschisa normal.

Roletele exterioare sunt produse foarte durabile, fiind testate in laboratoare speciale in care sunt simulate conditiile climaterice extreme – de la calduri toride pana la uragane – pentru a avea le asigura o durata de viata cat mai indelungata. Ele protejeaza geamul ferestrei in cazul intemperiilor sau precipitatiilor abundente (furtuni, grindina sau caderi de zapada – situatii in care ofera si protectie fonica) sau in cazul spargerilor si a altor actiuni mecanice exterioare, astfel incat dvs. puteti pleca linistit in concediu.

Designul exterior elegant a primit anul acesta distinctia RedDot Design Award. Se incadreaza perfect in acoperis, fara a afecta estetica acestuia.

Roletele exterioare se pot combina cu orice model de rulouri care se monteaza pe interiorul ferestrei VELUX: rulouri opace, plisate, decorative sau jaluzele si cu plasa impotriva insectelor.

Le puteti cumpara direct din magazinul online www.veluxshop.ro sau prin reteaua de distribuitori autorizati din toata tara.

Mai multe detalii despre roletele exterioare si despre rulouri interioare gasiti pe www.velux.ro.

Related posts

Alegerea ferestrelor, o investitie pe termen lung

Adina Meyers

AMENAJEAZA INSPIRAT CU SEMMELROCK

Adina Meyers

Proiect de casa: parter, 193 de mp

Adina Meyers