Calatorii LifeStyle

Clubul Equestria, o oază de relaxare ȋn preajma cailor

Situat în imediata apropiere a Capitalei, în localitatea Tâncăbești, Clubul Equestria este locul ideal în care poți îmbina pasiunea pentru cai cu momentele de liniște și relaxare în aer liber. Odată ajuns aici, ai ocazia să te apropii de cai, să iei lecții de echitație alături de instructori profesioniști, să te bucuri de plimbări călare sau să privești antrenamentele sportivilor și competițiile ecvestre.

Înființat în primăvara anului 2010, Clubul de echitație Equestria este destinația perfectă pentru un weekend de vară în care vrei să descoperi sau să-ți hrănești pasiunea pentru cai. Dacă vrei să petreci câteva zile într-o atmosferă liniștită, te poți caza la hotelul din incinta clubului, unde beneficiezi de toate dotările necesare. Tot aici găsești și un restaurant cu aproximativ 50 de locuri, unde poți lua masa, dar și două terase, una interioară și una exterioară, unde te poți relaxa în voie. O altă zonă importantă pe care nu trebuie să o ratezi este reprezentată de cele două manejuri, unul mai mic, rezervat începătorilor și lucrului la coardă și unul principal, unde se desfășoară antrenamentele de sărituri peste obstacole și dresaj ale călăreților mai avansați.

Alături de facilitățile necesare pentru un antrenament optim şi lecțiile de călărie adaptate pentru toate nivelurile, clubul găzduiește și evenimente corporate, precum workshop-uri sau teambuilding-uri. În cadrul acestora, pe lângă partea profesională desfășurată în sala de conferință, invitații pot asista la prezentări de cai, show-uri ecvestre sau pot lua primele lecții de echitație.

Baza hipică Equestria este recunoscută pentru organizarea competițiilor ecvestre adresate sportivilor profesionişti, amatori sau chiar copiilor. Circuitul Salonul Calului, ajuns anul acesta la a V-a ediție, este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate echitației, care reușește să atragă interesul iubitorilor de cai prin îmbinarea performanței sportive și a spectacolului ecvestru. Ediția de anul acesta continuă cu etapa a II-a, ce se va desfășura între 14-17 iulie și cu Finala circuitului, între 22-25 septembrie. Evenimentul Salonul Calului se află sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria.

www.equestria.ro

Related posts

Cum dotăm camera de hotel cu echipamente profesionale

Adina Meyers

“Ora de Educație Rutieră”, predată către 100 de cadre didactice din București

Adina Meyers

Sony – Sisteme Home Cinema cu Blu-ray, mai usor de utilizat

Adina Meyers