LifeStyle

Clabucel prezinta Dero Prospetime Pura

Noul produs de la Dero inlatura mirosurile neplacute s aduce ca principal beneficiu o foarte buna igiena a rufelor. Practic, ingredientele minune actioneaza ca un magnet natural pentru mirosurile neplacute pe care le absoarbe s ulterior le elimina. In plus, rufele spalate cu Dero Prospetime Pura ramân impregnate cu un parfum proaspat, care se mentine multa vreme dupa spalare.

Dero Prospetime Pura, lansat pe piata incepând cu aceasta luna, vine sa completeze gama de produse, alaturi de Dero Ozon+, Dero levantica s iasomie s Dero flori tropicale s iris alb.

Marca româneasca cu traditie, Dero este prezent pe piata inca din 1966. In timp, brandul s-a pastrat valorile fiind aceeas marca vesela s amuzanta care combina traditia, inovatia s pasiunea pentru a oferi consumatorilor o experienta a spalatului placuta, plina de parfum și prospetime.

Astazi, Dero este detergentul cu cel mai mare numar de consumatori din România (conform GfK) s ocupa, de multi ani, pozitia de lider in volum al pietei de detergenti, cu o penetrare, in 2012, de 51.2%. In prezent, unul din trei pachete de detergent cumparate in România poarta marca Dero.

 

Related posts

Vacanta ca pe vremea boierilor Ghica, la Conacul Polizu

Adina Meyers

Tinerețe fără bătrânețe și frumusețe fără injecții!

Adina Meyers

Studiu: Creșterea prețurilor pentru locuinţele din România, printre cele mai mari din Europa

Adina Meyers

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe