Home

Cinci idei creative de a refolosi becurile arse

Becurile arse care ajung, de obicei, la gunoi, pot fi transformate în obiecte decorative inedite, sau chiar în corpuri de iluminat, potrivit site-ului rd.com.

1. Vaza

Becurile se pot transforma în vaze spectaculoase, potrivite atat pentru mese, cat si pentru rafturi cu carti. Vazele se pot decora si stabiliza cu fire metalice modelate.

2. Lampa cu ulei

Becul ars poate fi facut sa lumineze din nou, cu ulei. Lampa astfel formata are un aspect retro si poate fi un instrument cheie pentru o atmosfera romantica.

3. Albine de ornament

Albinele de ornament din becuri arse pot fi facute cu ajutorul copiilor, care le pot picta si le pot lipi ochii, antenele si aripile.

Citeste si: Ce poti face cu becurile clasice?

4. Mini-rezervatie artificiala

„Mini-rezervatiile” amenajate în becuri sunt spectaculoase si se potrivesc de minune atat pe birou, cat si în rafturile bibliotecii.

5. Ornament de agatat

Ornamentul de agatat poate fi facut atat cu flori naturale, cat si cu flori artificiale, masti sau alte obiecte decorative.

Material preluat de pe www.romanialibera.ro

 

Related posts

Vechea Gardă (THE OLD GUARD) cu Charlize Theron, lansare internațională pe Netflix – FOTO&VIDEO

Adina Meyers

Elevii de clasele a XI-a și a XII-a din 10 licee din București participă la “Ora de Educație Rutieră la Liceu”

Adina Meyers

An apartment carefully planned and designed

Oana Voicu

Acest site foloseşte cookie–uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informaţii. Accept Află mai multe