Case de vacanta

Christine Valmy: “O casa frumoasa e mai mult decat orice”

Intre doua drumuri Bucuresti – New York, “Regina cosmeticelor” ne-a invitat la o discutie degajata despre pasiunea sa pentru tot ce este frumos si despre secretul sau prin care se mentine vesnic tanara: se inconjoara doar de lucruri care ii fac placere.

Locuinta de pe Calea Victoriei din Bucuresti a cumparat-o in urma cu 7 ani, dupa ce a cautat asiduu o casa frumoasa care sa o inspire, situata in centru. “M-am nascut si am crecsut in Bucuresti, iar pentru mine acest oraș exista doar de la Unirii pana la Piata Victoriei. Am ales aceasta casa pentru ca am reusit sa vad dincolo de imaginea initiala care mi-a fost pusa in fata ochilor. Cand am venit aici prima data, totul era intr-o stare deplorabila, era un depozit de mobila veche. Insa am reusit sa-mi imaginez cum va arata casa dupa ce-mi voi pune amprenta asupra ei”, ne-a povestit Christine Valmy, in timp ce ne intreba de ce oare casele din Bucuresti nu sunt cu ferestre ample, precum cele din New York.

Datorita businessului sau, Christine Valmy a acumulat multa experienta in domeniul artistic, asa ca ii face o deosebita placere sa-si redecoreze interioarele. “Inainte am decorat un apartament cu 14 camere, in New York, un castel scotian pe care l-am detinut in America si mai multe cladiri in care functioneaza scolile mele de cosmetica din intreaga lume. Cea mai mare parte a obiectelor de mobilier le-am adus din America sau le-am realizat singura din lucruri banale pe care le-am imbinat intr-un mod ingenios.” Pasiunea pentru design a mostenit-o din familie: “Tata era un constructor desavarsit, iar mama o artista. La randul ei, fiica mea este pasionata de amenajarile interioare.”
 

“Secretul fericirii nu este sa ai multi bani. Daca ma uit in urma, nu sunt sigura ca a meritat atata munca pentru a ajunge aici. In perioada in care am stat in Grecia am locuit intr-o baraca si eram fericita pentru ca imi aduceam flori in camera in care stateam, bucurandu-ma de cele mai simple lucruri.”

Related posts

Sylvia si Andrei de la Alb Negru locuiesc pe un domeniu regal

Adina Meyers

Adriana Bahmuteanu si-a amenajat singura casa

Adina Meyers

Casa-muzeu a lui Codrin Stefanescu

Adina Meyers