LifeStyle

“Ceaiul ne face fericiţi” spunea Regina Maria

Planta de ceai este originară din partea de sud-est a Asiei, fiind utilizată pentru prima oară de chinezii din provincia Yunnan atât la prepararea băuturilor, cât și a mâncărurilor. Ceaiul are o mare importanţă pentru civilizațiile asiatice, existând și legende despre cum acesta a fost descoperit. Se spune că împăratul Shennong a descoperit ceaiul în timp ce bea apă fierbinte dintr-un bol la umbra unui copac. Câteva frunze au căzut în bolul împăratului și au făcut apa să-și schimbe culoarea. Curios din fire, Shennong a sorbit și a fost plăcut surprins de aroma proaspătă și proprietățile revigorante ale băuturii. Astfel că a creat un nou obicei la curtea sa, curând adoptat de întregul său popor. "Nu îmi pasă de nemurire, ci numai de gustul ceaiului" – Lu Tong, poet chinez

Ceaiul a fost folosit dintotdeauna în medicina alternativă pentru a trata diverse boli și alergii. Este soluția ideală pentru protecția organismului împotriva bolilor de inimă sau chiar a Alzheimerului. Iar ceaiurile bio reprezintă cea mai sănătoasă alegere, fiind 100% naturale, fără aditivi și coloranți sintetici, cu arome naturale obținute exclusiv din fructe și plante.

Selecţia atentă de ceaiuri bio propusă de GoVeggie.ro face bine atât trupului, cât și sufletului:

– Gama BioFarmland vine cu combinații de plante organice românești culese și produse manual, pentru sănătatea femeilor, conținând coada șoricelului, gălbenele, salvie, soc, albăstrele, mentă, cicoare, melisă, isop, echinacea, cimbrișor, busuioc, coajă salcie, semințe mărar, păpădie, pătlagină, troscoțel, sunătoare, roiniță, musețel, levănțică, hamei, verbena, frunze de nuc, frunze de mure, cozi de mere, fructe, flori și frunze de păducel, flori de salcâm, petale de floarea soarelui, petale de mac și multe altele.

– Gama Farmacia Naturii propune ceaiuri funcționale care contribuie la sănătatea organelor interne, având multiple beneficii: antiinflamator gastrointestinal, renal și biliar, antihemoroidal, antitumoral, efect detoxifiant și reglator al activității cardiace, antistres și insomnie, imunitate, reglator al glandei tiroide și al diabetului.

– Gama Shoti Maa Sundial este o colecție ayurvedică de ceaiuri 100% organice din ierburi și condimente, care-ți aprind lumina interioară, te energizează, te fac bine și îți redau energia și echilibrul natural.

– Gama Yogi Tea vine cu blenduri ayurvedice bio pentru o stare de zen: turmeric, scorțișoară și ghimbir, salvie și oregano, lemn dulce, cardamom și verbină, ghimbir și lămâie, merișor & hibiscus, matcha cu lămâie, iasomie, ginseng, coajă de lămâie și petale de trandafiri, coji de portocale și musețel, ardei dulce și cacao, lemongrass și kombucha, hibiscus, piper, ghimbir și rădăcină aromată de angelică, frunze de zmeur, levănțică și oregano.

– Bauturile bio instant Raab reprezintă un substitut delicios al cafelei și conțin turmeric, matcha, lucuma, zahăr din flori de cocos și scorțișoară.

Te invităm, așadar, să alegi de pe www.goveggie.ro ceaiul bio preferat și să-ți oferi câteva momente de relaxare, fiindcă acum bucuria naturii este la tine în ceașcă!

Related posts

Decathlon te ajută să vinzi articolele tale sportive vechi și să îți înnoiești echipamentul sportiv!

Adina Meyers

Hering in foi de vita

Adina Meyers

Tine microbii la distanta printr-o igiena adecvata

Adina Meyers