Proiecte de casa

Cât durează un plan de construcție a unei case? Cum găsești un arhitect bun?

Fără o planificare atentă, construcția unei case nu este posibilă. Un plan de construcție este întotdeauna destul de complex, trebuie bine gândit și analizat, cu ajutorul unui arhitect. Pentru a planifica, coordona și chiar superviza un astfel de proiect, este nevoie de o persoană cu experiență în construcții, un arhitect profesionist și un inginer constructor foarte bun.

În mod sigur, durata planului de construcție a unei case depinde de proiect, de condițiile acestuia, de dimensiunea lui. Proiectul poate fi o clădire nouă sau poate fi o clădire veche, care trebuie renovată. În ambele cazuri poate fi nevoie de un proiect de rezistență pentru ca structura clădirii să fie mai stabilă și mai rezistentă.

Cum să găsești un arhitect bun?
Alegerea aleatorie a unui arhitect nu este o idee bună. Îți sugerăm să alegi societatea SC ArhiProPub SRL care are experiență în domeniul proiectării în construcții, care oferă servicii de inginerie, arhitectură, consultanță tehnică în acest domeniu. Recenziile de pe Internet despre această societate sunt pozitive. Asta spune mult despre metoda de lucru a arhitectului și a inginerului în construcții.

Cu ajutorul lor, se poate face o listă de verificare pentru orice client. Gama de servicii oferite de SC ArhiProPub SRL este completă, ea include:

  • Consultanță în domeniul execuției construcțiilor
  • Asistență tehnică și asigurarea dirigenției de șantier în conformitate cu legislația în vigoare
  • Urmărirea  lucrărilor de execuție
  • Realizarea de proiecte pentru construcții civile, cum sunt locuințele unifamiliale, locuințele tip duplex, sediile pentru instituții publice, instituții de cult și altele
  • Realizarea proiectelor pentru construcții industriale, de tip hale, ori pentru construcții agricole cum sunt silozurile
  • Efectuarea de proiecte de case, de locuințe, studii de teren geotehnic și topografic, de expertize tehnice
  • Realizarea de proiecte de ansambluri de locuințe
  • Obținerea autorizației de construire a unei case
  • Urmărirea lucrărilor de execuție pe șantier prin consultanță sau prin dirigenție de șantier.

Înainte de toate, îți putem spune că la această societate, clientul este tratat cu respect și seriozitate, indiferent că este persoană fizică sau juridică. Din primele conversații, clientul va fi implicat în procesul de proiectare, pentru că o bună comunicare ajută în etapa de realizare a unei construcții. Arhitectul află exact ceea ce dorește clientul, își perfecționează ideile și le transpune într-un proiect optim, într-un concept de design cu schițe și desene. 

Toate lucrările se fac conform legislației în vigoare a construcțiilor. Se ține cont de tehnologia de construcție, de condițiile tehnice, de costuri și alte aspecte importante. Clientul poate primi sfaturi cu privire la aceste lucruri și sugestii privind alegerea serviciilor. Prin inspecția proprietății, se poate stabili cu ajutorul arhitectului toate deficiențele și se pot găsi rezolvări, soluții pentru înlăturarea defectelor.

Arhitectul implementează în plan și ideile clientului, ține cont de toate dorințele acestuia în legătură cu realizarea construcției. Pentru a atinge obiectivul dorit de acesta, va alege materialele cele mai potrivite pentru lucrările de construcție, va coordona execuția acestora prin dirigintele de șantier, care va superviza  în mod constant implementarea acestora.

Clientul va fi informat cu modul cum decurge întregul proces de construcție, cu evoluția acesteia, pentru a avea o imagine de ansamblu cu privire la aplicarea întocmai a proiectului realizat inițial. Cu siguranță, fiecare client va primi un proiect de construcție diferit, o soluție individuală la construcția casei sale.

Atunci când începi construcția unei case asigură-te că ai avizul favorabil!

În ziua de azi obținerea de avize necesită timp, nervi, multă bătaie de cap, indiferent că este vorba despre Aviz Enel, Aviz Apa Nova, Aviz Distrigaz, Aviz Salubritate. Uneori obținerea unor avize poate dura săptămâni întregi.

Această procedură poate fi rezolvată de SC ArhiProPub SRL. Societatea vă va spune ce acte trebuie și va obține toate avizele necesare în Certificatul de Urbanism. 

Având în vedere toate aceste aspecte, se înțelege că planificarea este fundamentală în construcția oricărei clădiri. De asemenea, orice șantier, chiar și pentru o casă particulară, va funcționa fără probleme, dacă echipa este coordonată de un inginer care face totul după un plan bine gândit și care supraveghează toate lucrările construcției.

Obiectivul societății SC ArhiProPub SRL este realizarea construcției fără probleme, la standarde de înaltă calitate. Pentru asta ea recomandă folosirea de către client a unui diriginte de șantier, care va garanta o construcție de înaltă calitate și realizarea tuturor lucrărilor la timp.

Dacă sunteți profesionist în domeniu, probabil știți că un management bun al construcțiilor necesită timp. Această societate realizează și colaborări cu diverse societăți din același domeniu de activitate, în scopul realizării unor lucrări din proiectele lor. O lucrare ar putea fi realizarea proiectului de structură de rezistență a unei clădiri. Societatea poate prelua acest serviciu, se poate concentra exact pe realizarea acestui proiect.

Indiferent de tipul construcției, se acordă o atenție deosebită realizării proiectului, mai ales asupra detaliilor care țin de construcție, dar și în ceea ce privește calitatea materialelor. Soluțiile de realizare a proiectelor sunt optime, iar prețurile sunt accesibile pentru orice client. Societatea nu este plătitoare de TVA, de aceea prețurile sunt mai mici.

Related posts

Sfaturi de la dezvoltatori pentru a construi o casă în mod corect

Adina Meyers

Secretul construirii unei case tradiționale românești spus de maestrul Grigore Lese 

Adina Meyers

Arhitectură socială. Competiția „Acasă pentru umanitate” și-a desemnat câștigătorii – FOTO

Adina Meyers