LifeStyle

Castiga batalia impotriva mucegaiului!

Casa ta este un adevarat ecosistem care trebuie protejat pentru a nu cadea in dezechilibru. Indeplinirea acestui obiectiv depinde foarte mult de cunostintele tale legate de amenintarile cu care locuinta ta se confrunta.

Cele mai frecvente probleme care iti afecteaza casa, si care ignorate pot avea un efect negativ inclusiv asupra sanatatii tale, sunt cauzate de mucegai. Acesta apare cel mai adesea in zonele in care umiditatea este la ea acasa: bai, cabine de dus, piscine, bucatarii, pivnite etc. Preventia aparitiei mucegaiului este situatia ideala, insa de cele mai multe ori, aceasta etapa este trecuta cu vederea, fapt ce duce la dezvoltarea inevitabila a coloniilor de mucegai.

Oricat de inestetice si infricosatoare sunt aceste colonii, ce iau forma unor pete gri pe suprafata afectata, ele nu sunt imbatabile. Ceresit Stop Mucegaiului si Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie sunt doua produse care iti sunt alaturi in misiunea ta de a proteja ecosistemul domestic in care locuiesti.

Ceresit Stop Mucegaiului contine o formula inovatoare ce curata petele de mucegai, dezinfecteaza si actioneaza preventiv impotriva acestuia, ciupercilor si algelor. Substanta activa vine in forma unui recipient cu pulverizator ce trebuie aplicata direct pe petele de mucegai. Dupa cateva minute, poti sterge suprafata cu o laveta.

Din cauza faptului ca mucegaiul prospera in mediile cu grad de umiditate ridicat, baia este cel mai predispus loc aparitiei mucegaiului, si pentru a fi mai specifici, colturile camerei si imbinarile dintre anumite elemente de decor sunt cele mai afectate. Dupa cum am mentionat anterior, preventia este activitatea asupra careia trebuie sa iti concentrezi resursele. Chiar daca baia ta nu arata semne de prezenta ale mucegaiului, Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie este produsul de care ai nevoie pentru o baie curata si singura din punct de vedere al bunastarii. Ceresit Stop Mucegaiului pentru Baie actioneaza in acelasi mod cu Ceresit Stop Mucegaiului, insa este dezvoltat pentru a face fata factorilor de mediu existenti intr-o baie: umiditate, fluctuatii de temperatura etc. Avantajul acestui produs este faptul ca poate fi aplicat pe o gama larga de materiale: silicon, chit, placi ceramice, ciment.

Sanatatea casei tale si a ta, implicit, este in mainile tale. Iar pentru ca un lucru bun nu vine niciodata singur, Ceresit Stop Mucegaiului este acum disponibil in magazine in cadrul unui pachet promotional, oferind-va produse de curatenie pentru locuinta.

 

Related posts

Fiskars da tonul curateniei de toamna

Adina Meyers

Cea mai cunoscută trupă de artă urbană, demonstraţie live într-un centru comercial!

Adina Meyers

Implantul dentar gresit poate cauza paralizie partiala

Adina Meyers