De cand lucrez la revista Casa Mea, am avut ocazia sa vorbesc cu foarte multi proprietari si sa le ascult povestea. Una dintre intrebarile pe care le adresez in mod constant la aproape fiecare sedinta foto este: „Daca ati avea ocazia sa o luati de la zero, de la momentul proiectarii casei, ati schimba ceva?”.

Si in cele mai multe dintre cazuri primesc aproximativ acelasi raspuns. Dupa ce au trait experienta caselor cu etaj, de dimensiuni medii, spun ca si-ar construi o locuinta desfasurata pe orizontala, pe un singur nivel, cu o suprafata care sa nu depaseasca, sub nicio forma 200 mp.

Situata la mai putin de 25 km de centrul Bucurestiului, in localitatea Crevedia, aceasta casa construita doar din materiale naturale de calitate superioara asigura intimitate si confort unei familii tinere care isi doreste sa locuiasca la casa, dar sa se poata bucura si de o gradina generoasa, lucru aproape imposibil in Bucuresti.

Locuinta are o curte amenajata de 1500 mp, cu un front stradal de 30 metri, o suprafata utila optima de 200 mp, cu 3 dormitoare la etaj, 2 camere spatioase la parter si o bucatarie deosebit de functionala. La subsol sunt concepute doua pivnite, in cazul carora accesul se face din exteriorul casei, de pe terasa generoasa de 50 mp, unde este amenajata si o bucatarie de vara cu zona barbeque. Acest perimetru este protejat de soare, vant si precipitatii cu ajutorul unei stresini ce coboara destul de abruput de la mansarda.

Mai multe fotografii dar si povestea completa o puteti gasi in numarul de aprilie 2013 al Revistei Casa Mea.

Casa de vanzare
Persoana de contact: Liana Petre
Telefon: 0735.600.166

 

Related posts

Idei de culori in care poti sa iti amenajezi locuinta

Adina Meyers

Ușile glisante, ușile care oferă un aer șic locuinței tale

Adina Meyers

Pernele decorative te ajuta sa creezi spatii fermecatoare in locuinta ta

Adina Meyers