Acest vis poate deveni realitate prin cumpararea unei vile intr-o zona a carei frumusete iti taie respiratia.

Resedinta pe care o prezentam astazi este scoasa la vanzare de proprietari si, cu siguranta, va va surprinde in mod placut. Vila este situata intr-o zona montana extrem de frumoasa si linistita: partia Camelia, vizavi de Complexul Favorit din Poiana Brasov. In vecinatate se afla mai multe pensiuni, cu standard ridicat de cazare, dar si casele de vacanta ale unor personalitati din showbiz, din viata sportiva sau politica, printre care se numara Gheorghe Hagi sau Gica Popescu.

Zona este deosebit de pitoreasca, avand priveliste spre munte, dar si spre unele dintre cele mai frumoase cladiri din statiune, cum este Hotelul Castelul lui Dracula, recunoscut pentru arhitectura sa spectaculoasa”, ne-au povestit proprietarii. La randul sau, arhitectul Sergiu Fratean ne-a dat cateva detalii despre proiectul casei: „Vila este compusa din parter, etaj si mansarda. La parter se afla camera de zi, bucataria, o baie si un hobby room cu sauna si jacuzzi.

La primul etaj sunt trei dormitoare si doua bai, iar la mansarda un dormitor cu baie proprie si o zona de relaxare de unde puteti admira, de la inaltime, intreaga priveliste. Toate incaperile sunt spatioase si luminoase. Resedinta de vacanta este complet mobilata si utilata cu aparatura moderna, aleasa de un designer. Jacuzzi-ul este asezat in fata unui perete de sticla care asi gura vederea spre o gradina luxurianta amplasata in spatele casei. Vila de vacanta se vin de, complet mobilata si utilata, cu un pret de 450.000 euro. Poiana Brasov este o zona in continua dezvoltare, pretul proprie ta tilor din zona mentinandu-se ridicat in ciuda e fectelor crizei financiare, care a afectat piata imobiliara. De altfel, in zona se investeste necontenit de mai bine de 20 de ani, majoritatea structurilor de cazare si a resedintelor individuale construite inainte de Revolutie fiind renovate si modernizate din temelii.

In a ceste conditii, specialistii sustin ca o investitie in statiunea Poiana Brasov este una profi ta bila pe termen lung. Cu alte cuvinte, prin cumpararea unei case de vacanta in cea mai exclusivista destinatie montana din Romania castigati, nu nu mai pe plan personal, ci si pe plan financiar.

IDEE

Terasa cu priveliste spre munte

Proprietarii au vrut sa profite din plin de locul pitoresc in care este situata casa. Ei au amenajat in curte un loc de servit masa, unde se pot bucura in tihna de aerul tare si curat.

Terasa este amenajata in completarea zonei barbecue.

FISA TEHNICA:

Suprafata utila: 230 mp
Suprafata terenului: 630 mp
Niveluri: 3
Numar de camere: 5
Anul inceperii: 2004
Finalizare: 2005

 

Date tehnice

Construita din caramida, cu finisaje de lux, vila a fost finalizata in anul 2005.
– Casa are o suprafata construita de 230 mp si o gradina de 300 mp.
– Finisajele interioare si obiectele de mobilier sunt realizate din lemn masiv, sticla si chiar piatra, asigurand un climat confortabil si primitor.
– La exterior casa este la fel de spectaculoasa din punct de vedere arhitectural. Fatada, decorata cu fier forjat, lemn si caramida, se integreaza perfect in peisajul montan.
– Scarile si zona din fata casei sunt pavate cu piatra. In gradina se afla si un foisor, care este completat de o zona barbecue, ideala pentru petrecerea unor zile in aer liber, departe de agitatia cotidiana. Poarta care face accesul pe proprietate este actionata cu ajutorul unei telecomenzi.

Viorica Iorgulescu
Tel.: 0723.294.414
e-mail: viorica.iorgulescu@medienholding.ro

Related posts

Stilul baroc mai aproape cu ajutorul textilelor

Adina Meyers

Afla cum poti incadra cu usurinta masina de spalat vase in bucatarie

Adina Meyers

Cum sa creati un cadru romantic

Adina Meyers